reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Kurde tak sie rozpisalam I skasowalo. Ale jestem zla

Ja po spotkaniu albo jeszcze w trakcie bo jedna laska jescze jest ale odsypia :-) do 5 nawijalysmy jak glupie

Nitka mialam tego nie komentowac ale sir nie da. Twoja glupota mnie przeraza!
Piszmy tylko o ciazy a pozniej o kupach bo przeciez reszta to nie problem. Blagam cie. Pomysl

Lankaa juz wiem o co chodzi haha
Ja jestem aniolek :-) tylko glupota niektorych mnie przeraza I nie wytrzymuje.
Ty I ann cos o tym wiecie bo na staraczkach bylo wesolo :-)
Ciesze sie ze jestes :-*

Tekila witaj

Just super :-)

Sledzie po gizycku kocham

Nevka wspolczuje tesciowej

Sojna pisalam.na facebooku. Nie mam slow o tych konowalach

Ja sie pezyznaje do tego ze jestem bardzo bezposrednia I nie lubie klaskania bo tak wypada. Mnie sie albo lubi albo nienawidzi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Justjestem to super, że tak ładnie przyrasta :)

Ruda, fajnie, że udało Wam się spotkanie ;)

W temacie objawów i samopoczucia... Muszę sobie chwilę ponarzekać, pozwolicie? :p Od rana mdli mnie na myśl o każdym praktycznie jedzeniu (na myśl o głodzie też mnie zresztą mdli) ;) Pobolewa mnie brzuch, głowa, jak wstaję z łóżka to mi słabo. Jaka maruda dziś ze mnie :D Oby jutro tak nie było w pracy.

Kobitki a jak ta grupa na fb się nazywa?

Tekila miło Cię widzieć, oby ta ciąża przebiegła książkowo :)

U mnie dziś 6 t wg jakiejś apki w telefonie i dopiero od wczoraj lekkie mdłości rano - miła odmiana, bo przy Julce męczyło mnie od rana do wieczora ;) No i tym sposobem na początku poprzedniej ciąży moja waga poleciała 5 kg w dół ;)

Czy tylko ja i Tekila jeszcze nie byłyśmy u gina? ;)

Witam nową mamusie :)
Kurcze ja też mam termin na koniec października :( tak z moich obliczeń... ale nie wiem jak to lekarz mi powie 1 marca...
Najważniejsze bym usłyszała serduszko.
Tak stwierdziłam z mężem ze 29.02 zrobię jeszcze jedna bhcg żeby na wtorek mieć 3 badania dla świętego spokoju ;) zobaczymy czy dużo przyrosnie :)

Też nie lubię poklepywania po ramieniu jak ktoś ewidentnie robi cos co nie powinien. Jedno jest tylko ważne, SZACUNEK do siebie i innych, bez wulgaryzmów i wyzywania ;-)

Ann forum mnie nie ogarnia Hahaha

Tekila dziękuje! tak, całe 6:)

Just jestem gratulacje:) wspaniałe wieści

Taka ja ja tez cierpię na brak kondycji, schody w domu to Everest:/
Dzięki za namiary

Ruda super, mi sie nie udało byc na żadnym złocie z racji odległości :(

Padam a tyle mam jeszcze do zrobienia[emoji20]

reklama
Ruda fajnie zazdroszczę takiego spotkania. Musiało być super.

Luckychoice ja się przyzwyczaiłam do mdłości wiem że trzeba to przeżyć.

Wiecie co mnie przeraża. To że widać już Brzuch. Nie jestem w stanie go wciągać bo źle się przez to czuję. Jak jest u was?
Zacznę chyba nosić luźne ciuchy bo chce to raczej ukryć do świąt.

Poziomki bo jesteś wyjątkowa ;-)

Do góry