reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Aga to ją też mam takie jednorazowe kłucia. Ostatnio jak kichnelam na że tak powiem wyprostowanych nogach a dzisiaj rano jak chciałam się przeciągnąć i to samo.
Mi też suwaczek inaczej liczy. Teraz nawet nie wiedzę, bo piszę z tableta ale dzisiaj mam 7 tyg+1.

Wkurza mnie już ta bezczynność i ciągnący się dzień w domu akejak mus, to vtrudno ;-)

reklama
Sojnabig tak mi przykro :( Trzymaj się mocno daj znać jak będziesz w ciąży będziemy czekać na wieści ;) Będziesz miała teraz chwile porób badania. Może na zespół anty-fosfolipidowy skoro tarczyce masz w porządku .

Tekila witaj ! Co do bólu piersi to mam różnie raz boli raz wcale.

Aga u mnie zero zachcianek i zero chęci do jedzenie, a waga stoi w miejscu :)

Tekila witaj, gratuluję ciąży. Wierzę że tym razem ci się uda :-) mocne kciuki za was. Jaki masz tydzień ciąży, byłaś u lekarza już?
Mnie piersi pobolewaly po bokach na bardzo wczesnym etapie. Teraz już jest normalnie poza tym że się powiększyły ;-)

Wesoła bo suwaczki pokazują jako dzień porodu pierwszy dzień po zakończeniu ciąży (jakby liczyć na piechotę) ja tak to rozumiem

Aga ja też mam takie jednorazowe klocia jak szybko wstanę lub się obroce.

Joani mamy ten sam dzień ;-)

Ja mam nie cały kilogram dokładnie 0,9 kg ;-)

Sojnabig tak strasznie mi przykro. Tule Cie całym serduchem.
Ordynatora bym tak nie zostawiła! Naraził Twoje zdrowie i dał niepotrzebna nadzieje. Idiota!
Dużo siły Ci życzę. Musi sie udać!

Ann tak i pewnie największy stres mnie złapie rano.
Musisz kiedyś przyjechać:)

Tekila witaj, nudnych 8 miesiecy ;)

A ja nie moge wstawić suwaczka bo mi sie nie mieści a admin nie odpowiada i duuupa

Chyba grypa z dzieci na mnie przeszła :/

Ann jeszcze nie byłam u lekarza bo wiem, że to wcześnie- nic mi nie powie nowego na tym etapie.. czekam na wyniki bety -tzn sprawdzam czy właściwie przyrasta.. oba wyniki będą dopiero koło środy.. tzn. jeden ma być jutro a kolejny wtorek-środa. To zawsze była u mnie niestety pierwsza nieprawidłowość... dlatego staram się o tym nie myśleć bo boję się, że wraz z wynikiem zakończy się moja nadzieja...

Ja poza bólem piersi jest od poniedziałku mega zmęczona- myślałam, że to jakieś przesilenie ... czuję się słabo.. do tego mam lekkie mdłości w ciągu dnia.

Poziomka zazdroszczę takiej pięknej rodziny:) Masz 6 córek?:)

reklama
Hej dziewczyny..

Wczoraj narzekałam na brak objawów, a dziś ledwo dyszę.. piersi minimalnie odczuwam..
Wybrałam się do sklepu, a że do domu mam pod niewielką górkę zasapałam się wariatka ! Kroczek za kroczkiem, ale podbrzusze mnie ciągnęło i pachwiny..
Ogólnie jakoś tak ciężko mi dziś.. mam nadzieję, że to chwilowa niedyspozycja:oo:

poziomki pytałaś o Walię, gdzie się wybrać - ogólnie polecam północną Walię..plażę w Tenby, no i najbardziej Snowdonię.. jest na co popatrzeć :tak:

Witam nową mamę :rolleyes:

Do góry