reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ann w pierwszej ciazy tez.mialam najpierw lagodna potem znosna a na.koniec czasami wylam z bolu. Ale urodzilam sn bardzo szybko I w miare.lagodnie

Marlena czekaj do wizyty, nie denerwuj sie jeszcze. Mi lekarz mówił ze przyrost i poziom bety jest bardzo indywidualny.Trzymam mocno kciuki.

Ruda tatuaż

Ann tak:) dla mnie to dobre rozwiazanie. Chustowanie trzeba zaczac jak najszybciej. Dzięki

Marlenka, beta na tym poziomie juz wolniej przyrasta. Jak osiagnie wartosc 1200-6000 to podwaja sie dopiero co 72-96h.

Magda, rzeczywiscie przezycia nie do zazdroszczenia, ale wazne ze masz zdrowego synka, a teraz juz wiesz co sie swieci i bedziesz uwazac :)

Ja nigdy rwy kulszowej nie mialam, chociaz czasem miewam takie silne bole w krzyzu, ze ciezko oddychac, na szczescie przechodza po kilku min. Od paru dni mi wrocily i raczej do pazdziernika bedzie z nimi coraz gorzej :(

O, tutaj screen z tym przyrostem bety :)

Załączniki

• 1455806431420.jpg
    1455806431420.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 69
Hej ale pędzicie :eek:
Witam wszystkie nowe przyszłe mamusie :-) :)

Miesza mi się która w którym tygodniu i co i jak,ale napiszę tyle co pamiętam. Czytałam dziś,że zielona herbata pomaga na mdłości no i ogólnie trzeba dużo wody pić. Mi pomaga na mdłości sen i jakaś przekąska.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach &&&&&&&&

reklama
Kobietki kochanesłyszałam serduszko mojego maleństwa. Jest tętno uff. Dziękuję wam że byłyście .jak ja się cieszę. Mam już kartę ciążowy tętno wynosiło 130 .termin mam na 13.10

Do góry