reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ann w pierwszej ciazy tez.mialam najpierw lagodna potem znosna a na.koniec czasami wylam z bolu. Ale urodzilam sn bardzo szybko I w miare.lagodnie

Marlena czekaj do wizyty, nie denerwuj sie jeszcze. Mi lekarz mówił ze przyrost i poziom bety jest bardzo indywidualny.Trzymam mocno kciuki.

Ruda tatuaż

Ann tak:) dla mnie to dobre rozwiazanie. Chustowanie trzeba zaczac jak najszybciej. Dzięki

Marlenka, beta na tym poziomie juz wolniej przyrasta. Jak osiagnie wartosc 1200-6000 to podwaja sie dopiero co 72-96h.

Magda, rzeczywiscie przezycia nie do zazdroszczenia, ale wazne ze masz zdrowego synka, a teraz juz wiesz co sie swieci i bedziesz uwazac :)

Ja nigdy rwy kulszowej nie mialam, chociaz czasem miewam takie silne bole w krzyzu, ze ciezko oddychac, na szczescie przechodza po kilku min. Od paru dni mi wrocily i raczej do pazdziernika bedzie z nimi coraz gorzej :(

O, tutaj screen z tym przyrostem bety :)

Załączniki

• 1455806431420.jpg
    1455806431420.jpg
    58,6 KB · Wyświetleń: 67
Hej ale pędzicie :eek:
Witam wszystkie nowe przyszłe mamusie :-) :)

Miesza mi się która w którym tygodniu i co i jak,ale napiszę tyle co pamiętam. Czytałam dziś,że zielona herbata pomaga na mdłości no i ogólnie trzeba dużo wody pić. Mi pomaga na mdłości sen i jakaś przekąska.

Powodzenia na dzisiejszych wizytach &&&&&&&&

reklama
Kobietki kochanesłyszałam serduszko mojego maleństwa. Jest tętno uff. Dziękuję wam że byłyście .jak ja się cieszę. Mam już kartę ciążowy tętno wynosiło 130 .termin mam na 13.10

Do góry