reklama
stonka84
Aktywna w BB
Czesc dziewczyny, witam nowe mamy :-)
Moje mdłości łagodze bananami ale chyba każdy musi swój sposób znaleźć niestety.
Nitka jak też spać nie mogłam ale już mi po mału przechodzi.
Moje mdłości łagodze bananami ale chyba każdy musi swój sposób znaleźć niestety.
Nitka jak też spać nie mogłam ale już mi po mału przechodzi.
Marlenkaxxx
Zaangażowana w BB
Z usg wychodzi 6i5dni
M
MartaDiabłaWarta
Gość
Hej,
nie nadążam za Wami, tyle nowych wiadomości codziennie od Was czytam i czuję się jakbym na ulubiony serial patrzyła. Cieszę się z wszystkich serduszek, witam nowe mamusie i trzymam kciuki za wszystkie wątpliwe sytuacje. Będzie dobrze!
Ja mam mdłości popołudniowe - rano jestem jak skowronek ale od 14 do 20 nie nadaje się do współżycia publicznego nic nie pomaga.
Wczoraj cichaczem wypiłam szklankę coli i miałam popołudnie bez problemów ale wyrzuty sumienia do dziś mnie męczą.
W niedziele przejdziemy granicę, gdzie straciliśmy ostatnią ciążę... potem już z górki.
ściskam Was mocno
nie nadążam za Wami, tyle nowych wiadomości codziennie od Was czytam i czuję się jakbym na ulubiony serial patrzyła. Cieszę się z wszystkich serduszek, witam nowe mamusie i trzymam kciuki za wszystkie wątpliwe sytuacje. Będzie dobrze!
Ja mam mdłości popołudniowe - rano jestem jak skowronek ale od 14 do 20 nie nadaje się do współżycia publicznego nic nie pomaga.
Wczoraj cichaczem wypiłam szklankę coli i miałam popołudnie bez problemów ale wyrzuty sumienia do dziś mnie męczą.
W niedziele przejdziemy granicę, gdzie straciliśmy ostatnią ciążę... potem już z górki.
ściskam Was mocno
reklama
luckychoice
Fanka BB :)
Dziewczyny, słyszałam serduszko! :-) Opisałam szczegóły już w wątku wizytowym, ale jestem taka szczęśliwa. Mąż też podekscytowany, wszedł ze mną do gabinetu Termin mam na 10.10, z usg wychodzi, że to 6 tydzień i 3 dzień.
Marlenka, bardzo się się cieszę razem z Tobą
Marlenka, bardzo się się cieszę razem z Tobą