reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Tak na Polnej;-) w sekundach pamiętam jak wpadł zespół do renimowania dziecka, bo to nie robili lekarze ktorzy mnie operowali a inni (chyba pediatrzy) odsłonili mi ten parawanik i powidzieli, że syn nie oddycha i trwa reanimacja.
z perspektywy czasu dobrze, że tam bo młody w pierwszej dobie miał tyle badań np. sprawdzanie mózgu pod wzgledem wylewów, serca czy nie ma wady, do nawet badań neurologicznych - a z pewnoscia w innych szpitalach nie ma takiego sprzetu jak tam. i kazdy lekarz mówi ze wyszedł bez szwanku z tego (21 sekund bez oddechu)

reklama
Magda, bardzo Ci współczuje przeżyć! Na szczęście wszystko dobrze się skończyło! Tez mam głowę pełna obaw.

A ma któraś z Was bezsenność? Ja sie budzę codziennie o 5...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Magda całe szczęście ze lekarze zdążyli:) gratuluje synka

Ruda u mnie rwą wygladała strasznie- współczuje

Nitka witaj, ja zawsze od testu ciążowego nie moge spac ale niestety tylko nocą:/

Przyszła dzis moja nowa chusta :D
ImageUploadedByForum BabyBoom1455804394.144067.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1455804394.144067.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1455804394.144067.jpg
    218,4 KB · Wyświetleń: 388
Hej .wlasnie odebrałam wyniki bety. Z 16.2 wynosiła 51893.3 a z dzisiaj 77613.8 mam źle przeczucia wzrost 48%ponizej normy powinien być większy. Za godzinę mam wizytę u lekarza. załamałam się. Usłyszę to czego bym nie chciała usłyszeć.

Marlenka w becie są nowe normy w przyrostach bety teraz to jest 50% a nie tak jak kiedyś 66%. Więc nie martw sie wszystko jest ok :)

Nevka oby nie :p

Nitka witaj gratuluję, kiedy następna wizyta?

Ja za to ciągle marzę o tym paczku z kokosem na polewie i budyniem. No nie ma tu takich :-(

MagdaPoznan ojej jakie straszne przeżycia. Musieliscie się bardzo bać. Dobrze ze synek zdrowy :-)

Ruda moja przyjaciółka się nabawila rwy w pracy. W ciazy gin ja postraszyl że może mieć cc przez tą przypadłość. Na szczęście łatwo SN urodziła ;-)

Poziomki jesteś chustomaniaczka? :p Ja bardzo bym chciała drugie maleństwo nosić od początku w chuscie. Z synkiem za późno się zabrałam i obojgu nam nie podpasowala Tula.
Ładna chusta :-)

Marlenka nie stresuj się na zapas bo to tylko szkodzi maluszkowi. Musisz wierzyć że dzidzia będzie rosła :-*

reklama
Wyluzuj i bądz dobrej myśli,bo kropka stresujesz :) a betą sie nie przejmuj,moja też słabo przyrastała na początku,teraz już lepiej i mówią że jak mniejsza beta to bedzie chłopak :)

Do góry