reklama
luckychoice
Fanka BB :)
Muszę jeszcze o coś zapytać. Ginekolog poleciła mi brać teraz mniejszą dawkę duphastonu 2*1 przez tydzień, potem do końca blistra po 1 dziennie i zakończyć na tym.
Któraś z Was miała taką sytuację w poprzedniej ciąży, żeby przestać brać na tak wczesnym etapie?
Któraś z Was miała taką sytuację w poprzedniej ciąży, żeby przestać brać na tak wczesnym etapie?
sojnabig
Mi lekarz powiedział że minimum do 20 tygodnia 3x1 będę brać...Muszę jeszcze o coś zapytać. Ginekolog poleciła mi brać teraz mniejszą dawkę duphastonu 2*1 przez tydzień, potem do końca blistra po 1 dziennie i zakończyć na tym.
G
gość_forum
Gość
No to dziwne :O mi też kazał do około 20 tyg :O
G
gość_forum
Gość
Duphaston w niczym nie zaszkodzi a może tylko pomóc
Nevka
M
Mnie tak samoNo to dziwne :O mi też kazał do około 20 tyg :O
reklama
luckychoice
Chyba zadzwonię i jeszcze raz zapytam, jak będą mi się kończyć te tabletki w takiej ilości, żeby brać 2*1. Edukując się w internetach, czytałam, że zwykle kobitki biorą do co najmniej 12 tygodnia. A u mnie wyjdzie na to, że skończę pod koniec 8 czy na początku 9 tygodnia... Trochę się martwię. Najwyżej Pani mnie zaliczy do tych roztrzęsionych przyszłych matek, trudno