reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Tak na Polnej;-) w sekundach pamiętam jak wpadł zespół do renimowania dziecka, bo to nie robili lekarze ktorzy mnie operowali a inni (chyba pediatrzy) odsłonili mi ten parawanik i powidzieli, że syn nie oddycha i trwa reanimacja.
z perspektywy czasu dobrze, że tam bo młody w pierwszej dobie miał tyle badań np. sprawdzanie mózgu pod wzgledem wylewów, serca czy nie ma wady, do nawet badań neurologicznych - a z pewnoscia w innych szpitalach nie ma takiego sprzetu jak tam. i kazdy lekarz mówi ze wyszedł bez szwanku z tego (21 sekund bez oddechu)

reklama
Magda, bardzo Ci współczuje przeżyć! Na szczęście wszystko dobrze się skończyło! Tez mam głowę pełna obaw.

A ma któraś z Was bezsenność? Ja sie budzę codziennie o 5...

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Magda całe szczęście ze lekarze zdążyli:) gratuluje synka

Ruda u mnie rwą wygladała strasznie- współczuje

Nitka witaj, ja zawsze od testu ciążowego nie moge spac ale niestety tylko nocą:/

Przyszła dzis moja nowa chusta :D
ImageUploadedByForum BabyBoom1455804394.144067.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1455804394.144067.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1455804394.144067.jpg
    218,4 KB · Wyświetleń: 389
Hej .wlasnie odebrałam wyniki bety. Z 16.2 wynosiła 51893.3 a z dzisiaj 77613.8 mam źle przeczucia wzrost 48%ponizej normy powinien być większy. Za godzinę mam wizytę u lekarza. załamałam się. Usłyszę to czego bym nie chciała usłyszeć.

Marlenka w becie są nowe normy w przyrostach bety teraz to jest 50% a nie tak jak kiedyś 66%. Więc nie martw sie wszystko jest ok :)

Nevka oby nie :p

Nitka witaj gratuluję, kiedy następna wizyta?

Ja za to ciągle marzę o tym paczku z kokosem na polewie i budyniem. No nie ma tu takich :-(

MagdaPoznan ojej jakie straszne przeżycia. Musieliscie się bardzo bać. Dobrze ze synek zdrowy :-)

Ruda moja przyjaciółka się nabawila rwy w pracy. W ciazy gin ja postraszyl że może mieć cc przez tą przypadłość. Na szczęście łatwo SN urodziła ;-)

Poziomki jesteś chustomaniaczka? :p Ja bardzo bym chciała drugie maleństwo nosić od początku w chuscie. Z synkiem za późno się zabrałam i obojgu nam nie podpasowala Tula.
Ładna chusta :-)

Marlenka nie stresuj się na zapas bo to tylko szkodzi maluszkowi. Musisz wierzyć że dzidzia będzie rosła :-*

reklama
Wyluzuj i bądz dobrej myśli,bo kropka stresujesz :) a betą sie nie przejmuj,moja też słabo przyrastała na początku,teraz już lepiej i mówią że jak mniejsza beta to bedzie chłopak :)

Do góry