reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Moj był tylko na 2 dni ale juz sie odzwyczaiłem od tego ze gdzieś jeździ. Kiedyś tylko w wekeendy był w domu
luckychoice
Fanka BB :)
Cześć Diune, gratulacje!
Ruda, prześlę jednak później zdjęcie paznokci. Robiłam dziś w świetle dziennym, bo wczoraj wychodziły jak czarne. Ale nie chcą się dodać na komórce, niby za duży rozmiar
Ja mam dziś wizytę na 17.40. Trzymajcie kciuki, bo stresik już jest!
Ruda, prześlę jednak później zdjęcie paznokci. Robiłam dziś w świetle dziennym, bo wczoraj wychodziły jak czarne. Ale nie chcą się dodać na komórce, niby za duży rozmiar
Ja mam dziś wizytę na 17.40. Trzymajcie kciuki, bo stresik już jest!
Ann_
Fanka BB :)
Magda to racja źr dzieci rosną różnie i zmienia się termin końcowy. Nie ma co tak wagi do tego terminu przykładać.
Joani o tak oby cie ominelo ;-)
Esthle ja nie pomogę bo sama potrzebuje rady w tej kwestii. Rano pomaga mi słaba kawa ale nie będę cały dzień piła.
Magda ja też miałam problem przy pierwszym porodzie i skończyło się cc. Lekarz mówił że jak chce mogę próbować naturalnie ale jak nie to będę mieć cc. Tu nie robią z tym kłopotu. Miesiąc przed terminem idzie się do szpitala i tam ustala się szczegóły.
Buraczki ja uwielbiam od zawsze i mogę jeść co drugi obiad jako dodatek
Na mdłości cało dniowe bo przechodzą mi późnym popołudniem nie mam żadnego sposobu.
Migdały imbir fuj :-(
Luckychoice kciuki &&&
Joani o tak oby cie ominelo ;-)
Esthle ja nie pomogę bo sama potrzebuje rady w tej kwestii. Rano pomaga mi słaba kawa ale nie będę cały dzień piła.
Magda ja też miałam problem przy pierwszym porodzie i skończyło się cc. Lekarz mówił że jak chce mogę próbować naturalnie ale jak nie to będę mieć cc. Tu nie robią z tym kłopotu. Miesiąc przed terminem idzie się do szpitala i tam ustala się szczegóły.
Buraczki ja uwielbiam od zawsze i mogę jeść co drugi obiad jako dodatek
Na mdłości cało dniowe bo przechodzą mi późnym popołudniem nie mam żadnego sposobu.
Migdały imbir fuj :-(
Luckychoice kciuki &&&
G
gość_forum
Gość
lucky powodzenia &&&&&&
nitka32
Zaciekawiona BB
Cześć! Jestem tu nowa, nic nie było widać na usg w czwartek tydzień temu, 4 testy pozytywne i beta w 48h wrosła razy dwa, mam kłucie przy pępku takie raz po raz, wizyta dopiero za tydzień. Myślicie, ze wszystko ok? Biorę luteinę i duphaston od tygodnia.
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
reklama
G
gość_forum
Gość
Witaj nitka,wszystko jest ok leki masz a kłucie jest normalne macica się rozciąga który masz tydzień?