reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Cześć Diune, gratulacje! :)

Ruda, prześlę jednak później zdjęcie paznokci. Robiłam dziś w świetle dziennym, bo wczoraj wychodziły jak czarne. Ale nie chcą się dodać na komórce, niby za duży rozmiar ;)

Ja mam dziś wizytę na 17.40. Trzymajcie kciuki, bo stresik już jest!

Magda to racja źr dzieci rosną różnie i zmienia się termin końcowy. Nie ma co tak wagi do tego terminu przykładać.

Joani o tak oby cie ominelo ;-)

Esthle ja nie pomogę bo sama potrzebuje rady w tej kwestii. Rano pomaga mi słaba kawa ale nie będę cały dzień piła.

Magda ja też miałam problem przy pierwszym porodzie i skończyło się cc. Lekarz mówił że jak chce mogę próbować naturalnie ale jak nie to będę mieć cc. Tu nie robią z tym kłopotu. Miesiąc przed terminem idzie się do szpitala i tam ustala się szczegóły.

Buraczki ja uwielbiam od zawsze i mogę jeść co drugi obiad jako dodatek
Na mdłości cało dniowe bo przechodzą mi późnym popołudniem nie mam żadnego sposobu.
Migdały imbir fuj :-(

Luckychoice kciuki &&&

Cześć! Jestem tu nowa, nic nie było widać na usg w czwartek tydzień temu, 4 testy pozytywne i beta w 48h wrosła razy dwa, mam kłucie przy pępku takie raz po raz, wizyta dopiero za tydzień. Myślicie, ze wszystko ok? Biorę luteinę i duphaston od tygodnia.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witaj nitka,wszystko jest ok leki masz a kłucie jest normalne macica się rozciąga :) który masz tydzień?

Do góry