reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Cześć Diune, gratulacje! :)

Ruda, prześlę jednak później zdjęcie paznokci. Robiłam dziś w świetle dziennym, bo wczoraj wychodziły jak czarne. Ale nie chcą się dodać na komórce, niby za duży rozmiar ;)

Ja mam dziś wizytę na 17.40. Trzymajcie kciuki, bo stresik już jest!

Magda to racja źr dzieci rosną różnie i zmienia się termin końcowy. Nie ma co tak wagi do tego terminu przykładać.

Joani o tak oby cie ominelo ;-)

Esthle ja nie pomogę bo sama potrzebuje rady w tej kwestii. Rano pomaga mi słaba kawa ale nie będę cały dzień piła.

Magda ja też miałam problem przy pierwszym porodzie i skończyło się cc. Lekarz mówił że jak chce mogę próbować naturalnie ale jak nie to będę mieć cc. Tu nie robią z tym kłopotu. Miesiąc przed terminem idzie się do szpitala i tam ustala się szczegóły.

Buraczki ja uwielbiam od zawsze i mogę jeść co drugi obiad jako dodatek
Na mdłości cało dniowe bo przechodzą mi późnym popołudniem nie mam żadnego sposobu.
Migdały imbir fuj :-(

Luckychoice kciuki &&&

Cześć! Jestem tu nowa, nic nie było widać na usg w czwartek tydzień temu, 4 testy pozytywne i beta w 48h wrosła razy dwa, mam kłucie przy pępku takie raz po raz, wizyta dopiero za tydzień. Myślicie, ze wszystko ok? Biorę luteinę i duphaston od tygodnia.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Witaj nitka,wszystko jest ok leki masz a kłucie jest normalne macica się rozciąga :) który masz tydzień?

Do góry