reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
ja mam w środę, też stres jest tym bardziej że początkowo moja beta nie za ciekawa była,dopiero dzisiaj podskoczyła do pożądnych norm :) zobaczymy w środę co tam sie dzieje :)

Ło matko ja bym na zawał zeszła bez bety,test dopiero dzisiaj mi wyszedł i to ledwo co widać drugę krechę :O a z bety wiem już od tygodnia no i ważne sa przyrosty :)

@Nevka
ja korzystam tylko z diagnostyki www.diag.pl wiem, że tam badania są nieco droższe niż w szpitalu ale przynajmniej po 4 godz mam wyniki w internecie. sprawdź gdzie u ciebie w miejscowości mają punkt pobran. to jest chore byś tyle na wyniki czekała.
@beti nie jesteś sama "dinozaurem"- ja też już wiekowa jestem a na dodatek zero dzieci urodzonych na koncie ;) ech...

Mam za to dziś takie mdlosci, że obiad będzie maż sam robił. Otworzyłam lodówkę i od razu zamknelam. Nie daje rady
W pracy w dz.personalnym przyjęli dzis moje zaświadczenie o ciąży i od jutra zaczynam 6-cio godziny tryb pracy. jupiii. ☺
Podziwiam Was dziewczyny, że dajecie radę leżeć, chociaz wiem ze gdybym i ja musiała to nie byłoby zmiłuj. Cieszę się jednak że mogę wyjsc do ludzi. Nawet na chwilę. Trzymam za Was mocno kciuki.

Widzę że strona www.mojewypieki.com rzadzi! Ja każdy przepis z tej strony uwazam za genialny. Polecam.
6 godzinny czyli zmieniasz sobie wymiar etatu czy sa jakies przepisy o ktorych nie wiem a chetnie bym skorzystala :)

@madziorek30 pracuję w firmie gdzie funkcjonuje program "Przyszła Mama"
zglaszajac ciążę i chęć do dalszej pracy firma pozwala pracowac 6 godz a placi jak za 8. dodatkowo dostajesz pakiet badan laboratoryjnych gratis i w ciagu dnia pracy masz klucz do ustronnego pomieszczenia z kanapa gdzie w każdej chwili mozesz się położyć i odpocząć.
dla chętnych są też specjalne parkingi bliżej biura by nie biegać z auta do pracy.
takie zachęty dla tych co się dobrze czują i chcą nadal pracować. ;)

reklama
Do góry