reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
ja mam w środę, też stres jest tym bardziej że początkowo moja beta nie za ciekawa była,dopiero dzisiaj podskoczyła do pożądnych norm :) zobaczymy w środę co tam sie dzieje :)

Ło matko ja bym na zawał zeszła bez bety,test dopiero dzisiaj mi wyszedł i to ledwo co widać drugę krechę :O a z bety wiem już od tygodnia no i ważne sa przyrosty :)

@Nevka
ja korzystam tylko z diagnostyki www.diag.pl wiem, że tam badania są nieco droższe niż w szpitalu ale przynajmniej po 4 godz mam wyniki w internecie. sprawdź gdzie u ciebie w miejscowości mają punkt pobran. to jest chore byś tyle na wyniki czekała.
@beti nie jesteś sama "dinozaurem"- ja też już wiekowa jestem a na dodatek zero dzieci urodzonych na koncie ;) ech...

Mam za to dziś takie mdlosci, że obiad będzie maż sam robił. Otworzyłam lodówkę i od razu zamknelam. Nie daje rady
W pracy w dz.personalnym przyjęli dzis moje zaświadczenie o ciąży i od jutra zaczynam 6-cio godziny tryb pracy. jupiii. ☺
Podziwiam Was dziewczyny, że dajecie radę leżeć, chociaz wiem ze gdybym i ja musiała to nie byłoby zmiłuj. Cieszę się jednak że mogę wyjsc do ludzi. Nawet na chwilę. Trzymam za Was mocno kciuki.

Widzę że strona www.mojewypieki.com rzadzi! Ja każdy przepis z tej strony uwazam za genialny. Polecam.
6 godzinny czyli zmieniasz sobie wymiar etatu czy sa jakies przepisy o ktorych nie wiem a chetnie bym skorzystala :)

@madziorek30 pracuję w firmie gdzie funkcjonuje program "Przyszła Mama"
zglaszajac ciążę i chęć do dalszej pracy firma pozwala pracowac 6 godz a placi jak za 8. dodatkowo dostajesz pakiet badan laboratoryjnych gratis i w ciagu dnia pracy masz klucz do ustronnego pomieszczenia z kanapa gdzie w każdej chwili mozesz się położyć i odpocząć.
dla chętnych są też specjalne parkingi bliżej biura by nie biegać z auta do pracy.
takie zachęty dla tych co się dobrze czują i chcą nadal pracować. ;)

reklama
Do góry