reklama
sojnabig
Fanka BB :)
U mnie 30Madzia 32dc. :-).
sojnabig
Gratulacje! xoxoDziewczynki jest zarodek i pikające serduszko, ale lekarz nie dał mi na razie posłuchać. Ciąża młodsza niż z OM, ale spodziewałam się tego bo moje cykle często mają nawet 37 dni. Dzidziuś ma 0,92cm
neilaaa
Beti witam super ze się odezwałaś a nie za krzaczorów nas czytasz. U nas zawsze znajdziesz wsparcie nawet w tych słabszych momentach.
Będziesz miała super pomocnice jak się urodzi maleństwo.
Joani, Madziula ja też jestem już mama sierpniowa i na szczęście spuchniecia i moczenie nóg w misce mnie ominęło. Jedynie kilka dni przelezalam w najgorsze upały bo było mi strasznie duszno ale poprzednia ciążę wspominam bardzo dobrze. Oby teraz też tak było.
Ja czytam słowo "mandarynki" to ma ochotę przytulić toaletę okropnie mnie mdli na myśl o nich więc dziewczyny zjedzcie trochę za mnie
Sojna podziwiam za te nocki. Ja muszę się zmobilizować do nauki wieczorami ale nie wiem jak to zrobię bo o 20 ja już śpię.
Ann daj znać jak po wizycie.
Nevka gdzie robisz badania? jeżeli w punkcie należącym do Diagnostyka to można sprawdzać wyniki przez neta.
Bubba gratki!!! Ja też chcę już zobaczyć serduszko a jeszcze cały dzień do wizyty
Nevka doczytałam że są już wyniki. GRATULACJE
Uff przeczytałam wszytko a jak kogoś pominąłam to przepraszam bo tyle już nas jest ze nie sposób zapamiętać i za Wami nadążyć.
Dziewczyny a co sądzicie o sushi? Ja kocham sushi i od wczoraj za mną chodzi chociaż wiem że z surową ryba jest nie wskazane a że smażonym lub pieczonym łososiem to już nie to samo ((((
Będziesz miała super pomocnice jak się urodzi maleństwo.
Joani, Madziula ja też jestem już mama sierpniowa i na szczęście spuchniecia i moczenie nóg w misce mnie ominęło. Jedynie kilka dni przelezalam w najgorsze upały bo było mi strasznie duszno ale poprzednia ciążę wspominam bardzo dobrze. Oby teraz też tak było.
Ja czytam słowo "mandarynki" to ma ochotę przytulić toaletę okropnie mnie mdli na myśl o nich więc dziewczyny zjedzcie trochę za mnie
Sojna podziwiam za te nocki. Ja muszę się zmobilizować do nauki wieczorami ale nie wiem jak to zrobię bo o 20 ja już śpię.
Ann daj znać jak po wizycie.
Nevka gdzie robisz badania? jeżeli w punkcie należącym do Diagnostyka to można sprawdzać wyniki przez neta.
Bubba gratki!!! Ja też chcę już zobaczyć serduszko a jeszcze cały dzień do wizyty
Nevka doczytałam że są już wyniki. GRATULACJE
Uff przeczytałam wszytko a jak kogoś pominąłam to przepraszam bo tyle już nas jest ze nie sposób zapamiętać i za Wami nadążyć.
Dziewczyny a co sądzicie o sushi? Ja kocham sushi i od wczoraj za mną chodzi chociaż wiem że z surową ryba jest nie wskazane a że smażonym lub pieczonym łososiem to już nie to samo ((((
neilaaa
Nevka to nikt ci nie powiedział że można wyniki na necie sprawdzać? A to niedobruchy!!! Ja wyniki bety miałam zawsze po 2h.
G
gość_forum
Gość
Neilaaa dzięki,dobre słowo zawsze się przyda tym bardziej że po ostatniej stracie fiksuję i juz sama z siebie położyłam sie do łóżka tylko czy uda mi sie przeleżeć 9 miesięcy ??? z moim ADHD ??!!! MOŻE BYĆ CIĘŻKO
reklama
luckychoice
Bubbka, gratulacje serduszka!!! Super Ech ja czekam na wizytę czwartkową...
Nevka, gratuluję i trzymam kciuki za dalsze wyniki :-)
Neilaaa, ja mam wiedzę tylko z portali internetowych, w kilku miejscach było napisane, żeby powstrzymywać się od surowych produktów pochodzenia zwierzęcego.
Nevka, gratuluję i trzymam kciuki za dalsze wyniki :-)
Neilaaa, ja mam wiedzę tylko z portali internetowych, w kilku miejscach było napisane, żeby powstrzymywać się od surowych produktów pochodzenia zwierzęcego.