reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Beti witam :) super ze się odezwałaś a nie za krzaczorów nas czytasz. U nas zawsze znajdziesz wsparcie nawet w tych słabszych momentach.
Będziesz miała super pomocnice jak się urodzi maleństwo.

Joani, Madziula ja też jestem już mama sierpniowa i na szczęście spuchniecia i moczenie nóg w misce mnie ominęło. Jedynie kilka dni przelezalam w najgorsze upały bo było mi strasznie duszno ale poprzednia ciążę wspominam bardzo dobrze. Oby teraz też tak było.

Ja czytam słowo "mandarynki" to ma ochotę przytulić toaletę okropnie mnie mdli na myśl o nich więc dziewczyny zjedzcie trochę za mnie :)

Sojna podziwiam za te nocki. Ja muszę się zmobilizować do nauki wieczorami ale nie wiem jak to zrobię bo o 20 ja już śpię.

Ann daj znać jak po wizycie.

Nevka gdzie robisz badania? jeżeli w punkcie należącym do Diagnostyka to można sprawdzać wyniki przez neta.

Bubba gratki!!! Ja też chcę już zobaczyć serduszko a jeszcze cały dzień do wizyty :(

Nevka doczytałam że są już wyniki. GRATULACJE :)

Uff przeczytałam wszytko a jak kogoś pominąłam to przepraszam bo tyle już nas jest ze nie sposób zapamiętać i za Wami nadążyć.

Dziewczyny a co sądzicie o sushi? Ja kocham sushi i od wczoraj za mną chodzi chociaż wiem że z surową ryba jest nie wskazane a że smażonym lub pieczonym łososiem to już nie to samo :(((((

Neilaaa dzięki,dobre słowo zawsze się przyda tym bardziej że po ostatniej stracie fiksuję i juz sama z siebie położyłam sie do łóżka :( tylko czy uda mi sie przeleżeć 9 miesięcy ??? z moim ADHD ??!!! :( MOŻE BYĆ CIĘŻKO :o

reklama
Bubbka, gratulacje serduszka!!! Super :D Ech ja czekam na wizytę czwartkową...

Nevka, gratuluję i trzymam kciuki za dalsze wyniki :-)

Neilaaa, ja mam wiedzę tylko z portali internetowych, w kilku miejscach było napisane, żeby powstrzymywać się od surowych produktów pochodzenia zwierzęcego.

Do góry