reklama
Powitac nowe dziewczyny, skladam gratulacje
Widzialam tez, ze dzisiaj same dobre wiesci z wizyt - super, oby tak dalej
Ja martwilam sie, ze mi przeszly wszystkie dolegliwosci ciazowe (procz permanentnego zmeczenia spowodowanego lezeniem ) to teraz dostalam za swoje i mnie mdli od paru godzin. Ale ciesze sie z tych mdlosci jak nigdy
Widzialam tez, ze dzisiaj same dobre wiesci z wizyt - super, oby tak dalej
Ja martwilam sie, ze mi przeszly wszystkie dolegliwosci ciazowe (procz permanentnego zmeczenia spowodowanego lezeniem ) to teraz dostalam za swoje i mnie mdli od paru godzin. Ale ciesze sie z tych mdlosci jak nigdy
luckychoice
Fanka BB :)
Cześć Jaguś, gratulacje :-)
To ja mam tak samo, nie mogę narzekać, ale do posiadania kluczyka do pomieszczenia z kanapą jeszcze mi daleko ;-) Marta tylko pozazdrościć pracodawcy, który wie jak motywować.
Muszę się przyznać, że praktycznie cały dzień po pracy przeleżałam. Jeszcze jakiś czas temu zanudziłoby mnie to na śmierć, teraz kanapa jest jednym z najważniejszych kierunków, do których zmierzam w swoim życiu po wyjściu z pracy
Marta super u mnie jest ok ale takich
Dogodnosci to zazdroscic
To ja mam tak samo, nie mogę narzekać, ale do posiadania kluczyka do pomieszczenia z kanapą jeszcze mi daleko ;-) Marta tylko pozazdrościć pracodawcy, który wie jak motywować.
Muszę się przyznać, że praktycznie cały dzień po pracy przeleżałam. Jeszcze jakiś czas temu zanudziłoby mnie to na śmierć, teraz kanapa jest jednym z najważniejszych kierunków, do których zmierzam w swoim życiu po wyjściu z pracy
Haha Beti a nawet długo w tych krzaczorach nie posiedziałam
Ann ja dopiero próbuję to noszenie ograniczać, ale ciężko to idzie bo mała wytęskniona po całym dniu bez mamy...
Kiedy zaczęły się Wam mdłości? Ciekawe, ile mam jeszcze czasu takiej bezobjawowej ciąży - poprzednio wystarczyło, że sobie przypomniałam np. o kanapce, która mi nie podeszła i już byłam zielona A zmywarkę mijałam szerokim łukiem
Ann ja dopiero próbuję to noszenie ograniczać, ale ciężko to idzie bo mała wytęskniona po całym dniu bez mamy...
Kiedy zaczęły się Wam mdłości? Ciekawe, ile mam jeszcze czasu takiej bezobjawowej ciąży - poprzednio wystarczyło, że sobie przypomniałam np. o kanapce, która mi nie podeszła i już byłam zielona A zmywarkę mijałam szerokim łukiem
Rybki
Trzecia Rybka
Ja też naszę moją szesciolatke. Już nawet nie będę mówić jak mój mąż rwie się by mi pomóc.
Nocka fatalna. Lila ma biegunkę. Nie wiem co dziś z nią robić bo chyba nie bardzo na narty... Miała miec rano lekcję...
Męża wysyłam samego a ze szkodnikami mogę jedynie iść na śnieg kolo domu.
Nie mam tu zbytnio jak zrobić bety więc kupiłam sobie test. Wiem, glupota ale czlowiek siedzi i ma głupie myśli. Oczywiście mega krechy od razu wylazły wczo wieczorem.
Miłego dnia dziewczynki.
Nocka fatalna. Lila ma biegunkę. Nie wiem co dziś z nią robić bo chyba nie bardzo na narty... Miała miec rano lekcję...
Męża wysyłam samego a ze szkodnikami mogę jedynie iść na śnieg kolo domu.
Nie mam tu zbytnio jak zrobić bety więc kupiłam sobie test. Wiem, glupota ale czlowiek siedzi i ma głupie myśli. Oczywiście mega krechy od razu wylazły wczo wieczorem.
Miłego dnia dziewczynki.
Ostatnia edycja:
neilaaa
@madziorek30 pracuję w firmie gdzie funkcjonuje program "Przyszła Mama"
zglaszajac ciążę i chęć do dalszej pracy firma pozwala pracowac 6 godz a placi jak za 8. dodatkowo dostajesz pakiet badan laboratoryjnych gratis i w ciagu dnia pracy masz klucz do ustronnego pomieszczenia z kanapa gdzie w każdej chwili mozesz się położyć i odpocząć.
dla chętnych są też specjalne parkingi bliżej biura by nie biegać z auta do pracy.
takie zachęty dla tych co się dobrze czują i chcą nadal pracować.
Ooooo zazdroszczę !!! chociaż u mnie w pracy nie mogę narzekać bo jak tylko powiem dyrektorce to na pewno w jakieś dłuższe wyjazdy nie będzie mnie wysyłać. Niestety do kanapy mam jeszcze daleko w pracy ale jak na prywaciarza u którego pracuję to i tak fajne warunki dla przyszłych mam.
Marta Ty chyba pracujesz w korpo? w mojego męża w pracy też jest wiele przywilejów w pracy dla kobiet w ciąży i jest to bardzo przestrzegane.
Nevka ... muszę napisać brzydko ... CO TY DZIEWCZYNO ROBISZ ? Twój pracodawca wie że jesteś w ciąży ? jak nie to powiedz mu to bo może się to tragicznie skończyć.
Chyba pora się ujawnić - chociaż o ciąży wiem dopiero od piątku, więc to i tak nieźle Ale Wam fajnie, że już większość po wizytach - mój gin na urlopie i muszę czekać do 3 marca... Dobrze, że to moja druga ciąża bo w pierwszej bym tyle nie wytrzymała
Serio uważajcie dziewczyny z tym dźwiganiem, ja mam w domu dwulatkę która uwielbia się na mnie uwiesić i już czuję, że trzeba znaleźć na nią sposób
Jaguś witaj ja mam co prawda 4,5 letniego syna ale też chętnie chciałby być noszony, ale póki co tylko funduje mi wspinanie na plecy jak układamy puzzle bo jak tłumaczyć że tam mu bardzo wygodnie
Rybki a Ty już się wyleczyłaś ? Zdrówka dla córki.
A ja już nie mogę doczekać się dzisiejszej wizyty !!!!!
bbubbka
Beti witamy
Lucky daj znać po czwartkowej wizycie będziesz miała podobny dzień ciąży jak ja
Sojabig czekamy na wieści z wizyty
Marta super masz pracodawce u mnie to można tylko pomarzyć o takich warunkach ;/
Ann dziś studiowałam usg na spokojnie i wynika z tego że chyba źle zrozumiałam lekarza na usg mam napisane że termin na październik to tylko 1 dzień różnicy i to w drugą stronę Więc już w sumie sama nie wiem, ale byłam taka szczęśliwa jak zobaczyłam serduszko że już za wiele z tej wizyty nie pamiętam Bo jak weszłam do lekarza to od razu pierwsze pytanie 'co pani taka zestresowana przecież to nie pierwsza wizyta' i od razu na usg mnie wziął chyba żebym się nie denerwowała więcej, a potem siedziałam z bananem na twarzy
Ann super, że takie udogodnienia dużo mniej zachodu i jeżdżenia
Jaguś witamy U mnie mdłości zaczęły się na początku 6 tyg, ale to chyba na tle nerwowym bo po wczorajszej wizycie jakoś mi lepiej
Lucky daj znać po czwartkowej wizycie będziesz miała podobny dzień ciąży jak ja
Sojabig czekamy na wieści z wizyty
Marta super masz pracodawce u mnie to można tylko pomarzyć o takich warunkach ;/
Ann dziś studiowałam usg na spokojnie i wynika z tego że chyba źle zrozumiałam lekarza na usg mam napisane że termin na październik to tylko 1 dzień różnicy i to w drugą stronę Więc już w sumie sama nie wiem, ale byłam taka szczęśliwa jak zobaczyłam serduszko że już za wiele z tej wizyty nie pamiętam Bo jak weszłam do lekarza to od razu pierwsze pytanie 'co pani taka zestresowana przecież to nie pierwsza wizyta' i od razu na usg mnie wziął chyba żebym się nie denerwowała więcej, a potem siedziałam z bananem na twarzy
Ann super, że takie udogodnienia dużo mniej zachodu i jeżdżenia
Jaguś witamy U mnie mdłości zaczęły się na początku 6 tyg, ale to chyba na tle nerwowym bo po wczorajszej wizycie jakoś mi lepiej
Rybki
Trzecia Rybka
Rewelacja z ta pracą. Zawsze chcialam pracować 6h - przy dzieciach to najlepsza sprawa. Na Codzień ciagle biegam z domu so przedszkola, potem na przystanek potem z pracy znow na tramwaj i do szkoły /przedszkola....a i tak zawsze jestem ostatnia lub przedostatnia. Ja siedzę 8 h przed kompem i ciężko chwilę przerwy wyłuskać. Zawsze mam zaległości... Mamy kogoś zatrudnić...jak wrócę z urlopu.
Kupilam wczoraj w aptece tabletki siomaczki do nawilżania i jest lepiej się oddycha ale nos wciaz zatkany. Piję Też wapno.
Pranko sie kończy. Wieszamy i idziemy na śnieg.
Kupilam wczoraj w aptece tabletki siomaczki do nawilżania i jest lepiej się oddycha ale nos wciaz zatkany. Piję Też wapno.
Pranko sie kończy. Wieszamy i idziemy na śnieg.
reklama
Magda86Poznań
Jaka cudowna firma- 6 h i pokoj z kanapą- kurcze kiedy to w kazdej pracy wprowadza;-)
witam nowe ujawnione brzuchatki ;-) moja wizyta jutro, juz bym chciała wiedziec ze bije serduszko i wszystko ok;-)
zjadłam rano duzego pączka z rafaello i to nie był dobry pomysł
witam nowe ujawnione brzuchatki ;-) moja wizyta jutro, juz bym chciała wiedziec ze bije serduszko i wszystko ok;-)
zjadłam rano duzego pączka z rafaello i to nie był dobry pomysł