reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Nevka to nikt ci nie powiedział że można wyniki na necie sprawdzać? A to niedobruchy!!! Ja wyniki bety miałam zawsze po 2h.

Heh, to ja tak samo miałam. Nikt mi w Diagnostyce nie powiedział, że mogę sprawdzić na necie, w piątek aż zerwałam z pracy na chwilę po wyniki, bo mnie ciekawość zżerała :oo: :-D

reklama
Bubbka gratuluję serduszka. Nevka super ze beta rośnie.
Beti ale się córki ucieszą na maleństwo w domu, a i jakie rozpieszczone będzie.
Ruda a Ty musisz leżeć?
Surowe ryby odpadają, ale wędzone na ciepło można.
U mnie już plamienia nie było, mam nadzieje ze tak zostanie. Niestety przeziębienie nie odpuszcza i ledwo oddycham.

Mi lekarz w ciazy z synkiem mówił żadnych surowych ryb mies serów plesbiowyxh a wszystkie owoce i Warzywa oraz jaja dokładnie myć ;) jaja kurze a nie...m drogie panie ;););) dziewczyny powiem wam że wykańczanie mnie sprzedaż mieszkańia. Postanowiliśmy z mężem sprzedać jedno mieszkanie najmniejsze to kawalerka w centrum Krakowa ale te cholerne formalności się tak ciągną że rany boskie.... Dobrze ze kupiec w porządku strasznie napalony. Ale zbliża się ku końcowi jednak takie sprawy nie na moje nerwy

reklama
Do góry