reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Witam się z wami
Iśla90 leż leż i jeszcze raz to nie zaszkodzi niech teraz inni koło ciebie skaczą

cherry90 mnie sok pomarańczowy to jeszcze bardziej pobudza do wymiotów za kwaśny

wczoraj miałam przekichane:baffled:
nie dość że mega mdłości brak sił to jeszcze ból głowy się przyplątał. Mam problem bo mnie jak boli głowa a nie wezmę ibupromu to kończy się to wymiotami. Można jakieś przeciwbólowe w ciąży brać?

A i jeszcze jedno szukam super przepisu na ciasto na urodziny męża macie jakąś bombę?

Linnea w ciazy paracetamol jest bezpieczny.

Bbubka kciuki za wityte.

Iska ja tez leze. Dasz rade.

U mnie tez pochmurnie. Do tego czuje sie dzis bardzo spiaca. W sobote bylam u internisty i mam zapalenie pecherza. Mam lezec i odpoczywac. Internista zasugerowal przedluzenie l4. Mam wisielczy humor.

Dzień dobry! Właśnie wstalam po nocce :) w pracy spalam 5 godzin z przeokropną migrena, wróciłam do domu i kolejne 6 godzin...
Madziula27 ja też zawsze korzystam z moje wypieki :)

Witajcie, czytałam Was prawie od początku, ale póki nie byliśmy pewni na 100% obawiałam się pisać...
Teraz jestem już tydzień po wizycie, po badaniach (po pobraniu krwi też zasłabłam-akcja była na korytarzu :p ), jest karta ciąży- oficjalnie jestem w ciąży :)))) Zatem dołączam do Was :)
Terminu porodu jeszcze nie mam, jak powiedział lekarz jeszcze za wcześnie, mam się pojawić na kolejnej wizycie z początkiem marca.
Antykoncepcję odłożyliśmy jakoś 3 miesiące wcześniej, sami nie spodziewaliśmy się, że tak szybko się uda, większość naszych znajomych ma problem. To moja pierwsza ciąża i...cieszymy się baaaardzo :)
Ślubu jeszcze nie mamy- jakoś nam się nie spieszyło- za to teraz...będziemy go organizować na gwałt ;)
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę spokojnego dnia!

Sojnabig może połóż się i odpocznij - współczuję migreny tez miałam w tamtym tyg i ledwo żyłam :-/
Na razie przeszło na szczęście... Wczoraj o 23 jak mnie w pracy złapało tak koniec... Aż wymiotowalam z bólu... Teraz wstałam, wstawilam pranie, zmywanie, jeden dzień wolnego po dwóch nockach i i jutro i w środę znów nocki :(

Marzycielka zdrowka.

Lari witaj

Sojna ty pracujesz tylko na nocki?

Ja ide w srode na wyniki az sie boje o moj portwel :-)
Mam brac we wtorek na.noc luteine dopochwowo? Nie wplynie to.na wyniki moczu?

reklama
Marzycielka zdrowka.

Lari witaj

Sojna ty pracujesz tylko na nocki?

Ja ide w srode na wyniki az sie boje o moj portwel :-)
Mam brac we wtorek na.noc luteine dopochwowo? Nie wplynie to.na wyniki moczu?
W tym miesiącu tak... 12 nocek i 2 dniowki... Miałyśmy takie zamieszanie z ludźmi że szok jedne się zwalnialy, ja potrzebowałam się zamienić żeby mieć wolne w dzień i tak wyszło :(

Do góry