Madziula 27
Moderatorka
Iska to lez i nie wstawaj z łóżka :-) mam nadzieję ze B następnej wizycie wszystko będzie ok :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na razie przeszło na szczęście... Wczoraj o 23 jak mnie w pracy złapało tak koniec... Aż wymiotowalam z bólu... Teraz wstałam, wstawilam pranie, zmywanie, jeden dzień wolnego po dwóch nockach i i jutro i w środę znów nockiSojnabig może połóż się i odpocznij - współczuję migreny tez miałam w tamtym tyg i ledwo żyłam :-/
W tym miesiącu tak... 12 nocek i 2 dniowki... Miałyśmy takie zamieszanie z ludźmi że szok jedne się zwalnialy, ja potrzebowałam się zamienić żeby mieć wolne w dzień i tak wyszłoMarzycielka zdrowka.
Lari witaj
Sojna ty pracujesz tylko na nocki?
Ja ide w srode na wyniki az sie boje o moj portwel :-)
Mam brac we wtorek na.noc luteine dopochwowo? Nie wplynie to.na wyniki moczu?