reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

sojnabig, współczuję Ci tych nocek i migreny oby więcej nie wróciła :tak: Ja mam migrenę zawsze jak mam ciężką noc :oo:

Ruda, mi się wydaje, że w żaden sposób nie wpłynie tylko przed oddaniem siku wzięłabym prysznic :tak:i będzie ok :wink:

reklama
Ja miałam kieeedys dawno migreny za czasów brania anty i wczoraj mi o sobie przypomniała... Oby nie wróciła!

sojnabig nie dałabym rady na nocki- chyba kobiety w ciazy nie moga pracowac w godzinach nocnych

ja mam pierwszy wstret - wstret do ryb, łosos piekł sie w piekarniku w pt i byla odrazu wizyta w wc
na sama mysl mam :szok: fuj

odliczam, w srode wizyte

sojnabig nie dałabym rady na nocki- chyba kobiety w ciazy nie moga pracowac w godzinach nocnych

ja mam pierwszy wstret - wstret do ryb, łosos piekł sie w piekarniku w pt i byla odrazu wizyta w wc
na sama mysl mam :szok: fuj

odliczam, w srode wizyte
No nie mogą... Jutro idę na pierwszą wizytę i mam nadzieję że już nie mówię o zwolnieniu bo na nie chce iść od marca ale takie zaświadczenie ze rzeczywiście zaciazylam i że zmienia mi grafik

Ja dzisiaj spalam że 2 h, z nerwów... Szlam do dyr. powiedzieć o ciąży. Dopiero ledwo popracowała m 2 tyg. po macierzyńskim a tu znowu dzidzia. Na szczęście zaczęła się śmiać jak usłyszała i odvraxu mi ulzylo, ufffff.

Sojna, dobrze że jednak trochę pospalas ;-)

Kciuki za dzisiejsze wizyty.

Ja niestety cierpie na migreny i paracetamol nie daje rady i się task mecze... Mam nadzieję, że długo mnie nie dopadnie...

Witam się i tu :) trochę ze strachem,ale mam nadzieję że tym razem wszystko dobrze się skończy :)
Wiekiem będę tu pewnie najstarsza ,ale na pewno duchem jestem w waszym wieku :D
Witam się i pozdrawiam :)

Dziękuję dziewczyny odpukać jest w porządku, siedzę w pracy, ale dziś zaczęły się takie mdłości ze masakra.
Witam nowe dziewczyny.

Witam się i tu :) trochę ze strachem,ale mam nadzieję że tym razem wszystko dobrze się skończy :)
Wiekiem będę tu pewnie najstarsza ,ale na pewno duchem jestem w waszym wieku :D
Witam się i pozdrawiam :)
Dzień dobry! A ile masz lat że tak myślisz? :) ciąża już potwierdzona? Na kiedy termin?

reklama
Sojnabig w maju skończę 40 lat,w środę pierwsza wizyta,ciąża potwierdzona na razie tylko betą,a z apki wychodzi że to 4t4d :)

Do góry