reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

sojnabig, współczuję Ci tych nocek i migreny oby więcej nie wróciła :tak: Ja mam migrenę zawsze jak mam ciężką noc :oo:

Ruda, mi się wydaje, że w żaden sposób nie wpłynie tylko przed oddaniem siku wzięłabym prysznic :tak:i będzie ok :wink:

reklama
Ja miałam kieeedys dawno migreny za czasów brania anty i wczoraj mi o sobie przypomniała... Oby nie wróciła!

sojnabig nie dałabym rady na nocki- chyba kobiety w ciazy nie moga pracowac w godzinach nocnych

ja mam pierwszy wstret - wstret do ryb, łosos piekł sie w piekarniku w pt i byla odrazu wizyta w wc
na sama mysl mam :szok: fuj

odliczam, w srode wizyte

sojnabig nie dałabym rady na nocki- chyba kobiety w ciazy nie moga pracowac w godzinach nocnych

ja mam pierwszy wstret - wstret do ryb, łosos piekł sie w piekarniku w pt i byla odrazu wizyta w wc
na sama mysl mam :szok: fuj

odliczam, w srode wizyte
No nie mogą... Jutro idę na pierwszą wizytę i mam nadzieję że już nie mówię o zwolnieniu bo na nie chce iść od marca ale takie zaświadczenie ze rzeczywiście zaciazylam i że zmienia mi grafik

Ja dzisiaj spalam że 2 h, z nerwów... Szlam do dyr. powiedzieć o ciąży. Dopiero ledwo popracowała m 2 tyg. po macierzyńskim a tu znowu dzidzia. Na szczęście zaczęła się śmiać jak usłyszała i odvraxu mi ulzylo, ufffff.

Sojna, dobrze że jednak trochę pospalas ;-)

Kciuki za dzisiejsze wizyty.

Ja niestety cierpie na migreny i paracetamol nie daje rady i się task mecze... Mam nadzieję, że długo mnie nie dopadnie...

Witam się i tu :) trochę ze strachem,ale mam nadzieję że tym razem wszystko dobrze się skończy :)
Wiekiem będę tu pewnie najstarsza ,ale na pewno duchem jestem w waszym wieku :D
Witam się i pozdrawiam :)

Dziękuję dziewczyny odpukać jest w porządku, siedzę w pracy, ale dziś zaczęły się takie mdłości ze masakra.
Witam nowe dziewczyny.

Witam się i tu :) trochę ze strachem,ale mam nadzieję że tym razem wszystko dobrze się skończy :)
Wiekiem będę tu pewnie najstarsza ,ale na pewno duchem jestem w waszym wieku :D
Witam się i pozdrawiam :)
Dzień dobry! A ile masz lat że tak myślisz? :) ciąża już potwierdzona? Na kiedy termin?

reklama
Sojnabig w maju skończę 40 lat,w środę pierwsza wizyta,ciąża potwierdzona na razie tylko betą,a z apki wychodzi że to 4t4d :)

Do góry