reklama
sojnabig
Fanka BB :)
U mnie 4t6d jutro pierwsza wizyta daj spokój, jesteś w kwiecie wieku dopiero!Sojnabig w maju skończę 40 lat,w środę pierwsza wizyta,ciąża potwierdzona na razie tylko betą,a z apki wychodzi że to 4t4d
G
gość_forum
Gość
I tak się też czuję na jakieś.........32 lata
sojnabig
No i prawidłowo! mi do 32 brakuje jeszcze 7 lat..I tak się też czuję na jakieś.........32 lata
Ann_
Joani madziula ja latem nie miałam najmniejszego jednorazowego spuchniecia w pierwszej ciąży teraz liczę na powtórkę. Chociaż mdłości takich też nie miałam a teraz..
Paulina i jak u ciebie?
Cherry mi właśnie ostatnio pomagały mandarynki na mdłości. Teraz wyciskam sok z pomarańczy bo mandarynki już nie takie dobre.
Lari witaj gratuluję :-)
Sojnabig współczuję samych nocek. Eh
Madziula chyba zawsze przed pobraniem moczu trzeba się podmyc ale bez środków. Tak mi gin mówił bo jak nie to może źle badanie wyjść. Jakieś zanieczyszczenia.
Sojnabig takie zaświadczenie to dobry pomysł. Zresztą jak zawiadamiamy pracodawcę o ciąży trzeba takie zaświadczenie dać o terminie porodu.
Joani biedna jesteś z tymi migrenami :-*
Beti witaj, gratuluję :-)
Pierwsze maleństwo?
Ja dziś na 17 na wizytę. Trzymajcie kciuki.
Paulina i jak u ciebie?
Cherry mi właśnie ostatnio pomagały mandarynki na mdłości. Teraz wyciskam sok z pomarańczy bo mandarynki już nie takie dobre.
Lari witaj gratuluję :-)
Sojnabig współczuję samych nocek. Eh
Madziula chyba zawsze przed pobraniem moczu trzeba się podmyc ale bez środków. Tak mi gin mówił bo jak nie to może źle badanie wyjść. Jakieś zanieczyszczenia.
Sojnabig takie zaświadczenie to dobry pomysł. Zresztą jak zawiadamiamy pracodawcę o ciąży trzeba takie zaświadczenie dać o terminie porodu.
Joani biedna jesteś z tymi migrenami :-*
Beti witaj, gratuluję :-)
Pierwsze maleństwo?
Ja dziś na 17 na wizytę. Trzymajcie kciuki.
G
gość_forum
Gość
Ann nie nie pierwsze mam dwie prawie dorosłe córki,21lat i 17lat do tego trzy aniołki więc to moja piąta ciąża
G
gość_forum
Gość
Nie nie teraz jest jedno na bank a wiem to z bety
reklama
marzycielka81
Beti witaj :-) mamy ten sam dzien ciazy wg aplikacji.
Lari witaj.
Lari witaj.