reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Joani madziula ja latem nie miałam najmniejszego jednorazowego spuchniecia w pierwszej ciąży teraz liczę na powtórkę. Chociaż mdłości takich też nie miałam a teraz..

Paulina i jak u ciebie?

Cherry mi właśnie ostatnio pomagały mandarynki na mdłości. Teraz wyciskam sok z pomarańczy bo mandarynki już nie takie dobre.

Lari witaj gratuluję :-)

Sojnabig współczuję samych nocek. Eh

Madziula chyba zawsze przed pobraniem moczu trzeba się podmyc ale bez środków. Tak mi gin mówił bo jak nie to może źle badanie wyjść. Jakieś zanieczyszczenia.

Sojnabig takie zaświadczenie to dobry pomysł. Zresztą jak zawiadamiamy pracodawcę o ciąży trzeba takie zaświadczenie dać o terminie porodu.

Joani biedna jesteś z tymi migrenami :-*

Beti witaj, gratuluję :-)
Pierwsze maleństwo?

Ja dziś na 17 na wizytę. Trzymajcie kciuki.

Ann :D nie nie pierwsze mam dwie prawie dorosłe córki,21lat i 17lat do tego trzy aniołki więc to moja piąta ciąża :)

Beti oo to ty doświadczona mama :-)
Współczuję straty. Jakie prawdopodobieństwo że będą znowu bliźniaki? Chętnie bym przyjęła bliźniaki hehe fajnie by było :-)

reklama
Do góry