M
MartaDiabłaWarta
Gość
jeśli dodatkowo boli cie podbrzusze to najprostszy jedz prosto do szpitala.
trzymam kciuki za Was
trzymam kciuki za Was
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Joani bo nie wiem, czy wiesz, ale mi babcia wywrozyla ta ciaze ale dopiero po ślubie kościelnymDziewczyny nie stresujcie się, że nie macie objawów, b lepsze to niż całować kibelek. Ja w 1. ciąży oprócz upierdliwej migreny przez ierwszy trymestr, też nic nie miałam. Potem za to jak zacznie sie prawdziwe lato będziemy narzekać na spuchnięte nogi, zadyszki i siedzieć w domu i moczyć nogi w misce z chłodną wodą, żeby było lepiej
O widzicie jakie macie ładne pamiatki poweselne, wielu może pozazdrościc
Nie no właśnie po kościelnym i pierwszy cykl po ślubie test pozytywnySojnabig, współczuję, miałam tak wczoraj aż z kibelkiem się witałam z tego bólu. Jak masz Paracetamol, weź spokojnie.
A to Wy po cywilnym na razie?
Śpij dobrzeTak, możesz Apap.
A to zrozumiałam, że babcia nie wstrzeliła się z wróżbą... a to jednak dobra, pracuj spokojnie i bez bóllu. ja lecę spać, bo rano do pracy idę.