reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

jeśli dodatkowo boli cie podbrzusze to najprostszy jedz prosto do szpitala.
trzymam kciuki za Was

reklama
Dziewczyny nie stresujcie się, że nie macie objawów, b lepsze to niż całować kibelek. :tak: Ja w 1. ciąży oprócz upierdliwej migreny przez ierwszy trymestr, też nic nie miałam. Potem za to jak zacznie sie prawdziwe lato będziemy narzekać na spuchnięte nogi, zadyszki i siedzieć w domu i moczyć nogi w misce z chłodną wodą, żeby było lepiej :-) :)
O widzicie jakie macie ładne pamiatki poweselne, wielu może pozazdrościc :wink:

Jedż na IP, oni sybko zadziałają a po co się stresować do jutra.

Dziewczyny nie stresujcie się, że nie macie objawów, b lepsze to niż całować kibelek. :tak: Ja w 1. ciąży oprócz upierdliwej migreny przez ierwszy trymestr, też nic nie miałam. Potem za to jak zacznie sie prawdziwe lato będziemy narzekać na spuchnięte nogi, zadyszki i siedzieć w domu i moczyć nogi w misce z chłodną wodą, żeby było lepiej :-) :)
O widzicie jakie macie ładne pamiatki poweselne, wielu może pozazdrościc :wink:
Joani bo nie wiem, czy wiesz, ale mi babcia wywrozyla ta ciaze ale dopiero po ślubie kościelnym :)
Eh... A ja w pracy druga nocka z rzędu, zaczęła mnie strasznie boleć głowa i chyba mi niedobrze aż z tego bólu... A do końca zmiany 7 godzin ;(

Sojnabig, współczuję, miałam tak wczoraj aż z kibelkiem się witałam z tego bólu. Jak masz Paracetamol, weź spokojnie.
A to Wy po cywilnym na razie?

Sojnabig, współczuję, miałam tak wczoraj aż z kibelkiem się witałam z tego bólu. Jak masz Paracetamol, weź spokojnie.
A to Wy po cywilnym na razie?
Nie no właśnie po kościelnym i pierwszy cykl po ślubie test pozytywny :)
No boli coraz mocniej... Apap mam ale to chyba to samo...

Tak, możesz Apap.
A to zrozumiałam, że babcia nie wstrzeliła się z wróżbą... a to jednak :laugh2: dobra, pracuj spokojnie i bez bóllu. ja lecę spać, bo rano do pracy idę.

Jeśli dzisiejsza beta potwierdzi... to nie wiem czy wytrzymam do wtorku z ginekologiem... tak mnie boli brzuch, że aż słabo mi się robiło...

Nevka powodzenia!!!

Mialam na urlopie się wysypiac... Jakas infekcja mnie łapie i spac nie moge przez zatkany nos i mega suchość w gardle...coś strasznego.

Współczuję wam wymiotów.

reklama
linea82 dokładnie jakie to męczące... i nie wiadomo co gorsze mieć mdłości czy ich nie mieć ;/

Rybki co za piękne widoki ! Pozazdrościć wypoczynku :)
Paulina jak tam z mężem pogodzona ?? Lepiej już ??
Nevka daj znać jak już będziesz wszystko wiadome !
Marlenka trzymam kciuki ;)
sojnabig ja dopiero mdłości dostałam w pierwszy dzień 6 tyg ! Masz jeszcze czas ;) Będziesz miała dość

Do góry