reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Witam się z wami
Iśla90 leż leż i jeszcze raz to nie zaszkodzi niech teraz inni koło ciebie skaczą

cherry90 mnie sok pomarańczowy to jeszcze bardziej pobudza do wymiotów za kwaśny

wczoraj miałam przekichane:baffled:
nie dość że mega mdłości brak sił to jeszcze ból głowy się przyplątał. Mam problem bo mnie jak boli głowa a nie wezmę ibupromu to kończy się to wymiotami. Można jakieś przeciwbólowe w ciąży brać?

A i jeszcze jedno szukam super przepisu na ciasto na urodziny męża macie jakąś bombę?

Linnea w ciazy paracetamol jest bezpieczny.

Bbubka kciuki za wityte.

Iska ja tez leze. Dasz rade.

U mnie tez pochmurnie. Do tego czuje sie dzis bardzo spiaca. W sobote bylam u internisty i mam zapalenie pecherza. Mam lezec i odpoczywac. Internista zasugerowal przedluzenie l4. Mam wisielczy humor.

Dzień dobry! Właśnie wstalam po nocce :) w pracy spalam 5 godzin z przeokropną migrena, wróciłam do domu i kolejne 6 godzin...
Madziula27 ja też zawsze korzystam z moje wypieki :)

Witajcie, czytałam Was prawie od początku, ale póki nie byliśmy pewni na 100% obawiałam się pisać...
Teraz jestem już tydzień po wizycie, po badaniach (po pobraniu krwi też zasłabłam-akcja była na korytarzu :p ), jest karta ciąży- oficjalnie jestem w ciąży :)))) Zatem dołączam do Was :)
Terminu porodu jeszcze nie mam, jak powiedział lekarz jeszcze za wcześnie, mam się pojawić na kolejnej wizycie z początkiem marca.
Antykoncepcję odłożyliśmy jakoś 3 miesiące wcześniej, sami nie spodziewaliśmy się, że tak szybko się uda, większość naszych znajomych ma problem. To moja pierwsza ciąża i...cieszymy się baaaardzo :)
Ślubu jeszcze nie mamy- jakoś nam się nie spieszyło- za to teraz...będziemy go organizować na gwałt ;)
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę spokojnego dnia!

Sojnabig może połóż się i odpocznij - współczuję migreny tez miałam w tamtym tyg i ledwo żyłam :-/
Na razie przeszło na szczęście... Wczoraj o 23 jak mnie w pracy złapało tak koniec... Aż wymiotowalam z bólu... Teraz wstałam, wstawilam pranie, zmywanie, jeden dzień wolnego po dwóch nockach i i jutro i w środę znów nocki :(

Marzycielka zdrowka.

Lari witaj

Sojna ty pracujesz tylko na nocki?

Ja ide w srode na wyniki az sie boje o moj portwel :-)
Mam brac we wtorek na.noc luteine dopochwowo? Nie wplynie to.na wyniki moczu?

reklama
Marzycielka zdrowka.

Lari witaj

Sojna ty pracujesz tylko na nocki?

Ja ide w srode na wyniki az sie boje o moj portwel :-)
Mam brac we wtorek na.noc luteine dopochwowo? Nie wplynie to.na wyniki moczu?
W tym miesiącu tak... 12 nocek i 2 dniowki... Miałyśmy takie zamieszanie z ludźmi że szok jedne się zwalnialy, ja potrzebowałam się zamienić żeby mieć wolne w dzień i tak wyszło :(

Do góry