reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

DSC_0171.JPG
Pozdrawiam z naszej górskiej kwatery. Teraz jest bakowy widok ale mgla się znow unosi. Moze jutro przygotuje sprzęt o cykle fotkę. Wyspalam się za wsze czasy!!! 2 Drzemki w ciagu dnia i spac poszłam po 22 (zazwyczaj po 1chodzę). Dokucza mi tylko zatkany nos i suchość w gardle.

Luckychoice fajnie ze mąż dal się namówić na takie kino!!! Ja z moim nie byłam nigdy na takich klimatach i smieje się ze na romantyczna randke Kill Billa zaplanował

Załączniki

• DSC_0171.JPG
    DSC_0171.JPG
    300,1 KB · Wyświetleń: 67
reklama
@Rybki odpoczywaj :) duzo sniegu tam jest ?

A ja poranny czlowiek klasycznie juz zasuwam :p moj R narzeka ze nie pospie tylko chodze i halasuje haha. No ale co ja zrobie ze godz 6.00 a ja juz nie moge spac. Dzis jedziemy do moich dziadkow im powiedziec o ciazy :) stresuje sie jak to przyjma bo bardzo ich szanuje.

A wczoraj zamoczylam tylko usta w szampanie i odstawilam go jak gdzies na szafke haha :D i ktos potem wypil takze dzieki dziewczyny za rady na szczescie nie musialam sie tlumaczyc

@Paulina_ Wiesz co ja sie juz zaczymam martwic tym ze nic sie nie dzieje . Niby piersi wieksze i kłucie w jajniku jest ale poza tym nic :) W poprzedniej ciazy mialam inaczej i mialam mega mdlosci i apetyt jak u slonia

Rybki jeszcze raz udanego odpoczynku. Wracaj z nową energia :-)

Maszka ranny ptaszek z ciebie, ja śpię ile się da. Teraz to mogłabym w środku dnia iść na drzemke. W pierwszej ciąży spalam przed pracą w nocy i po pracy. Hehe Teraz korzystam jak mogę ale syn śpi tylko jak nie ma weekendu bo w weekend jest tata ;-)

Wróciłam ze spaceru z piesem. Pogoda boska. Sniegu dużo. Zaraz zabieramy dzieci do szkółki. Jeszcze jest mróz ale Idzie na plus więc bedzie potem plucha troche.

Rybki zazdroszcze my urlop mamy zaplanowany po feriach jak sie troche rozluzni

Witam nowe dziewczyny

Maz wyjechal na 3 dni i przyjechala kumpela z 1,5 roczna corka i wiecie jak fajnie z 2 jak sie bawia jak adas sie nia zajmuje
Juz sie nie obawiam 2 w domu:)

A ja dalej zero obiawow ooprocz piersi i sennosci

Dzień dobry u nas z romantycznych walentynek tyle ze poklocilam się wczoraj z mężem on dziś w pracy, a się nie odzywamy. Jak facet chory to nie do wytrzymania. Wam życzę udanego dnia,
Maszka ja w poprzedniej ciąży miałam najgorsze mdłości po 6 tyg. Także być może wszystko przed nami, a może obejdzie się bez.

Hej dziewczyny :) u mnie dalej brak @... mąż się tak cieszy ale mówię mu żeby się nie jeszcze nie cieszył bo jutro będę wiedzieć na 100% :).. Kochane... czy was boli lub bolał na początku brzuch jak na @?

Kurcze... troszkę się martwię... w październiku tez wychodziły mi testy pozytywne... :( A po 10 dniach spóźnienia przyszła miesiaczka :(

reklama
Nevka głowa do góry, wiem ze jak raz było źle, to ciężko myśleć pozytywnie, ale zamartwianie nic nie pomoże.
U mnie w pierwszej ciąży w 6 tyg. Zaczęły się plamienia, ciąża zagrożona, duphaston do 30 tyg bo inaczej ból brzucha i skurcze, że teraz panicznie boje się tego 6 tyg. No ale trzeba być dobrej myśli

Do góry