reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ann właśnie nad ranem nadraniałam te zaległości :-D
Coprawda doświadczenia nie mam bo to moja pierwsza ciąża ale tez wydaje mi sie ze hybryde mozna roboć.

reklama
Witam nowe mamusie ;)
Kurcze, chwalilam się że żadnych dolegliwości nie ma, a tu od 3 dni nieźle dają mi mdłości popalić... A dziś to już mega. Ale chociaż w końcu czuję tą ciąże :) jednak mam nadzieję, że nie będą mnie męczyły do końca I trymestru ;)

Mąż taki zadowolony chodzi :p. Dumny :)
U nas fajna pogoda idealna na spacer ;) ale niestety Ja zaraz idę się położyć bo na noc mam do pracy :( a jakoś nie dobrze się czuje z tym bólem. Raz jest... a potem go nie ma przez dłuższą chwilę. I znowu :(
Kiepsko :(.

Mnie już brzuch nie boli. Tylko mdłości zaczęły męczyć.
Ojjoj :-(

Maszka hehe

Luckychoice dam dam ;-)

Stonka jak masz bezsenność to powinnaś być na tip top z forum :p

Luckychoice ja robiłam hybryde, kosmetyka nic nie wspominała. Ba nawet depilację woskiem systematycznie robiłam ;-)
Witam nowe mamusie ;)
Kurcze, chwalilam się że żadnych dolegliwości nie ma, a tu od 3 dni nieźle dają mi mdłości popalić... A dziś to już mega. Ale chociaż w końcu czuję tą ciąże :) jednak mam nadzieję, że nie będą mnie męczyły do końca I trymestru ;)
Zazdroszczę Wam... Mnie brzuch boli, ciągnie na dole, na razie żadnych młodości, piersi też jakoś nie specjalnie bolą, same sutki przy dotyku. Chyba wolałabym wymiotowac cały czas żeby czuć cokolwiek... Konkretnie się przez to boję..

Dziewczyny pamiętajcie że każda ma inne objawy, nie można się porównywac. Trzeba być dobrej myśli! Pamiętajcie że nie na wszystko mamy wpływ, a zamartwianie na prawdę nie pomoże.

Dziewczyny pamiętajcie że każda ma inne objawy, nie można się porównywac. Trzeba być dobrej myśli! Pamiętajcie że nie na wszystko mamy wpływ, a zamartwianie na prawdę nie pomoże.
No to wiadomo ale raz bolą mnie piersi mocno i wymiotuje a od dwóch dni zero objawów i zaczynam się martwić.. Nie krwawie, nie plamie, testy bladziochy ale pozytywne a szyjka wysoko twarda, zamknięta... A ja czuję że coś jest nie tak..

Sojna dużo działa nasza psychika. Wiem ze to łatwo się mówi gorzej w rzeczywistości, ale na prawdę zamartwianie nie pomoże. Postaraj się myśleć pozytywnie, zrób coś dla siebie.

reklama
Do góry