reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Chyba poranne mdłości są poranne tylko z nazwy... Siedzę w pracy i normalnie mam gulę e gardle :(

reklama
Iska mojej bratowej odwarstwiala się kosmowka, owszem starała się oszczędzać ale o ile to się da przy dwójce dzieci. A teraz zostało jej 2 tyg do terminu i wszystko dobrze.
Sonja ja w pierwszej ciąży miałam mdłości do 30 tyg całe dnie, ale wydaje mi się ze potegowal je duphaston

Iska mojej bratowej odwarstwiala się kosmowka, owszem starała się oszczędzać ale o ile to się da przy dwójce dzieci. A teraz zostało jej 2 tyg do terminu i wszystko dobrze.
Sonja ja w pierwszej ciąży miałam mdłości do 30 tyg całe dnie, ale wydaje mi się ze potegowal je duphaston
No ja teraz łykam duphaston 3x1... To dopiero 4 tydzień więc czuje ze najgorsze przede mną...

Marta ja tez z tych co sa w ciazy spozywczej I po ciazy nauczylam sie chodzic na wciagnietym. Teraz tego nie robie I jest brzuch.

U mnie juz 8 tydzien :-)

Marta ja tez z tych co sa w ciazy spozywczej I po ciazy nauczylam sie chodzic na wciagnietym. Teraz tego nie robie I jest brzuch.

U mnie juz 8 tydzien :-)

Hehe mój brzuszek jest w 6tym miesiącu ciąży spożywczej, mąż się ze mnie śmieje, że do końca ciąży ledwo co się coś zmieni, bo i tak wyglądam już konkretnie... A najlepsze jest to, że mam tylko brzuch a reszta ręce, twarz, nogi itp, chude jak nie wiem... Ale zawsze lubiłam jeść, w pracy potrafię zjeść talerz smażonego boczku bez jakichkolwiek dodatków w postaci warzyw...

Olexandra, Sojna, Vivienne witajcie dziewczynki ;)

Sojna zgodnie z kp pracodawca nie może Ci dawać nocek, walcz o swoje!! ja sobie nie wyobrażam nocek bo teraz o 20 to ja już prawie śpię.

Lucky gratki. Planetę polecana chyba ruda, a ja też od kilku koleżanek słyszałam że super, ja niestety męża nie wyciągnę bo nie chciałam iść z nim na Pitbulla to teraz strzelił focha.

Marzycielka ja w poprzedniej ciąży też miałam antybiotyk na początku z powodu zapalenia pęcherza Amotax a jak sugeruje L4 to bierz bez zastanowienia, w końcu to lekarz i zdrowie dziecka najważniejsze.

A u mnie dzisiaj leniwa sobota, jedynie co upiekłam ciasto z porzeczkami a święto mopa celebrował mąż. Dzisiaj do obiadu miałam ogoreczki w zalewie miodowo musztardowej które robiłam w lato po raz pierwszy i powiem szczerze że nie mogłam się najeść, takie dobre. Wiedząc ile jeszcze tych ogóraskow czeka w piwnicy to na pewno zaraz moja ciążą też będzie spożywcza ;)

jak to dobrze czytać ze wy też macie apetyt
mnie najbardziej cieszy ze nie ciągnie mnie wcale na słodycze. uff może uda się tak do końca ciąży

neilaaa - ogoreczki w zalewie miodowo-musztardowej... uwielbiam ❤

Ja na razie bez większych zachcianek :)
W pracy się dosyć dobrze trzymamy, więc rozmawiałam już z kierowniczką, że jeśli wszystko się potwierdzi, to od marca mnie tu nie ma :p

reklama
Do góry