reklama
Iska mojej bratowej odwarstwiala się kosmowka, owszem starała się oszczędzać ale o ile to się da przy dwójce dzieci. A teraz zostało jej 2 tyg do terminu i wszystko dobrze.
Sonja ja w pierwszej ciąży miałam mdłości do 30 tyg całe dnie, ale wydaje mi się ze potegowal je duphaston
Sonja ja w pierwszej ciąży miałam mdłości do 30 tyg całe dnie, ale wydaje mi się ze potegowal je duphaston
sojnabig
Fanka BB :)
No ja teraz łykam duphaston 3x1... To dopiero 4 tydzień więc czuje ze najgorsze przede mną...Iska mojej bratowej odwarstwiala się kosmowka, owszem starała się oszczędzać ale o ile to się da przy dwójce dzieci. A teraz zostało jej 2 tyg do terminu i wszystko dobrze.
sojnabig
Marta ja tez z tych co sa w ciazy spozywczej I po ciazy nauczylam sie chodzic na wciagnietym. Teraz tego nie robie I jest brzuch.
U mnie juz 8 tydzien :-)
Hehe mój brzuszek jest w 6tym miesiącu ciąży spożywczej, mąż się ze mnie śmieje, że do końca ciąży ledwo co się coś zmieni, bo i tak wyglądam już konkretnie... A najlepsze jest to, że mam tylko brzuch a reszta ręce, twarz, nogi itp, chude jak nie wiem... Ale zawsze lubiłam jeść, w pracy potrafię zjeść talerz smażonego boczku bez jakichkolwiek dodatków w postaci warzyw...
neilaaa
Olexandra, Sojna, Vivienne witajcie dziewczynki
Sojna zgodnie z kp pracodawca nie może Ci dawać nocek, walcz o swoje!! ja sobie nie wyobrażam nocek bo teraz o 20 to ja już prawie śpię.
Lucky gratki. Planetę polecana chyba ruda, a ja też od kilku koleżanek słyszałam że super, ja niestety męża nie wyciągnę bo nie chciałam iść z nim na Pitbulla to teraz strzelił focha.
Marzycielka ja w poprzedniej ciąży też miałam antybiotyk na początku z powodu zapalenia pęcherza Amotax a jak sugeruje L4 to bierz bez zastanowienia, w końcu to lekarz i zdrowie dziecka najważniejsze.
A u mnie dzisiaj leniwa sobota, jedynie co upiekłam ciasto z porzeczkami a święto mopa celebrował mąż. Dzisiaj do obiadu miałam ogoreczki w zalewie miodowo musztardowej które robiłam w lato po raz pierwszy i powiem szczerze że nie mogłam się najeść, takie dobre. Wiedząc ile jeszcze tych ogóraskow czeka w piwnicy to na pewno zaraz moja ciążą też będzie spożywcza
Sojna zgodnie z kp pracodawca nie może Ci dawać nocek, walcz o swoje!! ja sobie nie wyobrażam nocek bo teraz o 20 to ja już prawie śpię.
Lucky gratki. Planetę polecana chyba ruda, a ja też od kilku koleżanek słyszałam że super, ja niestety męża nie wyciągnę bo nie chciałam iść z nim na Pitbulla to teraz strzelił focha.
Marzycielka ja w poprzedniej ciąży też miałam antybiotyk na początku z powodu zapalenia pęcherza Amotax a jak sugeruje L4 to bierz bez zastanowienia, w końcu to lekarz i zdrowie dziecka najważniejsze.
A u mnie dzisiaj leniwa sobota, jedynie co upiekłam ciasto z porzeczkami a święto mopa celebrował mąż. Dzisiaj do obiadu miałam ogoreczki w zalewie miodowo musztardowej które robiłam w lato po raz pierwszy i powiem szczerze że nie mogłam się najeść, takie dobre. Wiedząc ile jeszcze tych ogóraskow czeka w piwnicy to na pewno zaraz moja ciążą też będzie spożywcza
M
MartaDiabłaWarta
Gość
jak to dobrze czytać ze wy też macie apetyt
mnie najbardziej cieszy ze nie ciągnie mnie wcale na słodycze. uff może uda się tak do końca ciąży
neilaaa - ogoreczki w zalewie miodowo-musztardowej... uwielbiam ❤
mnie najbardziej cieszy ze nie ciągnie mnie wcale na słodycze. uff może uda się tak do końca ciąży
neilaaa
jak to dobrze czytać ze wy też macie apetyt
Marta ja dokładnie w pierwszej i drugiej kwesti mam dokładnie tak samo
reklama