reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Sojnabig moja była kiero miała mdłości zawsze po 15 i często to było w pracy niestety. Musisz to przetrwać. Zajadaj mimo że pewnie Ci się nie chce. Mi się poprawia jak nie jestem głodna.

Ruda ja całe życie chodziłam/chodzę na wciagnietym ale przed ciazami miałam fajny brzuch teraz mimo wyciągania jest nie tak jedrny. Ale wolę to niż nie mieć dzieci kochanych cudów :-)

Marzycielka glowa do góry, nie musi się powtórzyć nic z ostatniej ciąży :-*

Nevka witaj ;-)

Znajomi wpadli na kawę. Jutro będą rodzice. Dziecko umyte, zaraz do spania. My obejrzymy jakiś film. Jutro szybko minie, a w poniedziałek upragniona wizyta u lekarza :-D

reklama
Dzieki dziewczyny. Ja mam tez wodonercze takze, lepiej zeby urolog na to spojrzal. Juz sie nastawilam, ze zostane w domu. Dzis mam strasznego dola.

Ruda dobrze powiedziane o brzuchu i rozstepach. Wole je miec i mojego 2.5 letniego skarba.

Chyba sprobuje isc spac

Sojnabig moja była kiero miała mdłości zawsze po 15 i często to było w pracy niestety. Musisz to przetrwać. Zajadaj mimo że pewnie Ci się nie chce. Mi się poprawia jak nie jestem głodna.

Ruda ja całe życie chodziłam/chodzę na wciagnietym ale przed ciazami miałam fajny brzuch teraz mimo wyciągania jest nie tak jedrny. Ale wolę to niż nie mieć dzieci kochanych cudów :-)

Marzycielka glowa do góry, nie musi się powtórzyć nic z ostatniej ciąży :-*

Nevka witaj ;-)

Znajomi wpadli na kawę. Jutro będą rodzice. Dziecko umyte, zaraz do spania. My obejrzymy jakiś film. Jutro szybko minie, a w poniedziałek upragniona wizyta u lekarza :-D
Masz rację! jak nie jestem głodna jest lepiej :D

dzień dobry, ja też mam dziś 1 wizytę i od rana ze stresu nie mogę nic zjeść. Skręca mi się wewnątrz wszystko. Tak się boję. To moja 3 ciąża. Pierwszą stracilam w 9 tyg drugą w 5. Chciałabym już być w 12 tyg. Objawy ciąży raz są wyraźne a raz znikają zupełnie. Chyba wolałabym rzygać co godzine niż przeżywać ten stres.
hehe ja też tak mam jak nic nie czuję i nie czuję mdłości to wpadam w paranoję

ja mam mam mega mdłości od 2 dni i nie rano ale tak po 10 i trwają do około 15 poza tym bym spała, spała, spała:laugh2:

a okągła to byłam przd ciążą, po ciaży i nic się w tym temacie nie zmieniło obstawiam tylko jaka będzie max waga w kulminacyjnym momęcie

Ostatnia edycja:
Witajcie Vivienne,
Lucychoice gratuluje

Luckychoice gratuluje.

Dziękuję dziewczyny! :-)

Lucy, gratuluję zdanego egzaminu. A co studiujesz?

Robię podyplomówkę, trochę branżowo, trochę z zainteresowania. Tylko sesja w ciąży to jednak inna para kaloszy, oczy się zamykają nad książką ;-)

Lucky gratki. Planetę polecana chyba ruda, a ja też od kilku koleżanek słyszałam że super, ja niestety męża nie wyciągnę bo nie chciałam iść z nim na Pitbulla to teraz strzelił focha.

Neilaaa dziękuję! :-) Zazdroszczę ogóreczków :tak: Takie własnej roboty najlepsze. Tego nie mam, ale natchnęłaś mnie, żeby jakieś ciacho jutro zrobić.

U nas też pojawił się motyw, że może na Pitbulla... Ale przypomniałam się mężowi, że zazwyczaj to ja ustępuję i z uśmiechem się przystał na tę Planetę singli. :wink: Obojgu nam się film podobał, generalnie lekki, można się i pośmiać i wzruszyć. A przemiły pan w kasie zachował dla nas dwa bilety, na które zwolniła się rezerwacja. No super, w przedostatnim rzędzie, praktycznie na środku. Cieszyłam się, dopóki mi się nie przypomniało, że przecież SIKU :eek: I oczywiście w połowie seansu był przemarsz przez całą salę ;-)

reklama
hehe ja też tak mam jak nic nie czuję i nie czuję mdłości to wpadam w paranoję

ja mam mam mega mdłości od 2 dni i nie rano ale tak po 10 i trwają do około 15 poza tym bym spała, spała, spała:laugh2:

a okągła to byłam przd ciążą, po ciaży i nic się w tym temacie nie zmieniło obstawiam tylko jaka będzie max waga w kulminacyjnym momęcie
Ej mam to samo z tym, że raz są a raz nie ma objawów... ;/ Jakie to jest męczące...

Do góry