reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
@Mom-to-be Witaj i gratulacje :)
@ruda1991 Wiem że łatwo mówic nie przejmuj sie pracą :) ale teraz najważniejsze jest to Twoje małe serduszko
@ewelinka10425 Ja w pierwszej ciąży miałam okropne mdłości, nie tolerowałam żadnych zapachów a juz na jedzenie to na samą myśl leciała do klopa ;P także nie polecam !
@Magda86Poznań gratuluje pierwszych objawów i pecherzyka :)

A u mnie narazie ból piersi od 2 dni i puszczam gazy jak nigdy ;P

Jakie witamnki przyjmujecie dziewczyny ?

Cześć dziewczyny, ja biore tylko folik, a pozatym duphaston ze względu na to że miałam cykl stymulowany ( mam pcos i w związku z tym problemy z hormonami) i acard oczywiście po konsultacji telefonicznej z moim ginem:-) :)

Ja tylko folik po konsultacji z lekarzem kupie witaminki chyba że mnie najdzie to kupie wcześniej :-)

Ruda ja po pączki po południu dopiero ;-)

Ja tylko.kwas foliowy, witaminy bede brala jak bede miala.zle wyniki. Jem duzo warzyw i owocow ryb wiec moze obejdzie sie bez sztucznych witamin

Ja biorę kwas foliowy a do tego piję kawę dla kobiet w ciąży która jest bezkofeinowa i zawiera witaminy. Polecam:-)

reklama
Do góry