reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja wg kalkulatora 8.10 ale ja miałam ostatnio pomieszane cykle z 28 na 26 dni się straciły. Wiem prawie na pewno kiedy była owulacja ale zobaczymy co lekarz powie.

Edit. Co tam u was dziewczyny?
Mąż jechał do dentysty i zabrał mnie to pochodzilam po Primarku i kupiłam sobie kilka koszulek za grosze. Na mały brzuszek też się zmieszcze jeszcze hehe szalik wiosenny i mega bluzę dla Wiktora ;-) i to wszystko za 20 €. Jak tam tanio :-)

Ostatnia edycja:
Uwielbiam primark. Czemu w Polsce nie ma?

Ja po wizycie. Serduszko jest ale mi nie pozwolił posluchac. Krwiaczek jeden sie wchłonąl a dtugi zmniejszyl. Wiec jest super

Witam wszystkie nowe mamusie- juz po wizycue, pecherzyk mam na fotce, serduszka narazie nie ma ale gin mówi ze na jego oko do 17.02 bedzie - a wtedy mam wizyte.
mdłosci poranne mam- w pierwszej ciazy nic takiego nie miało miejsca ;-)

Ruda bardzo dobre wieści. Na następnej wizycie nie będzie śladu po krwiakach :-)
Szkoda ze nie pozwolił posłuchać, a dlaczego?

Magda super

reklama
Super że już serduszka są u dzieciaczków :) u mnie jakoś tak nieciążowo, ale cieszę się że nie mam mdłości, chociaż rodzinka mówi, że mogą trochę później się pojawić.

Do góry