reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Ja wg kalkulatora 8.10 ale ja miałam ostatnio pomieszane cykle z 28 na 26 dni się straciły. Wiem prawie na pewno kiedy była owulacja ale zobaczymy co lekarz powie.

Edit. Co tam u was dziewczyny?
Mąż jechał do dentysty i zabrał mnie to pochodzilam po Primarku i kupiłam sobie kilka koszulek za grosze. Na mały brzuszek też się zmieszcze jeszcze hehe szalik wiosenny i mega bluzę dla Wiktora ;-) i to wszystko za 20 €. Jak tam tanio :-)

Ostatnia edycja:
Uwielbiam primark. Czemu w Polsce nie ma?

Ja po wizycie. Serduszko jest ale mi nie pozwolił posluchac. Krwiaczek jeden sie wchłonąl a dtugi zmniejszyl. Wiec jest super

Witam wszystkie nowe mamusie- juz po wizycue, pecherzyk mam na fotce, serduszka narazie nie ma ale gin mówi ze na jego oko do 17.02 bedzie - a wtedy mam wizyte.
mdłosci poranne mam- w pierwszej ciazy nic takiego nie miało miejsca ;-)

Ruda bardzo dobre wieści. Na następnej wizycie nie będzie śladu po krwiakach :-)
Szkoda ze nie pozwolił posłuchać, a dlaczego?

Magda super

reklama
Super że już serduszka są u dzieciaczków :) u mnie jakoś tak nieciążowo, ale cieszę się że nie mam mdłości, chociaż rodzinka mówi, że mogą trochę później się pojawić.

Do góry