reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Diune a który to cs? Fajnie ze tak szybko się udało. Mała różnica wieku będzie.

Kama witaj :-)

Stonka zobaczysz fasolke na usg to uwierzysz ;-)

Chardonnays powodzenia u lekarza :-)

Ruda kciuki za rozmowę z pracodawcą i u lekarza :-)

Ja mam znowu tylko brak miesiączki i czasami po bokach czuje piersi delikatnie bolące. W sumie to tyle.

reklama
Hej ;) Ja też dziś mdłości dostałam, jak tylko głowę podniosłam to od razu mi niedobrze było, ale to tylko z rana ;)

Ruda nie stresuj się najważniejszy dzidziuś ;) A praca jak nie ta to inna. Jak masz się stresować i źle czuć to lepiej na l4 siedzieć spokojnie w domku

I tak siedze bo jestem na wychowawczym :-) ale nie po nosie im ze musza zaplacic zusy i chorobowe. Wiec bedzie wesolo. Najwyzej bede ta najgorsza co upomina sie o swoje

Witam wszystkie przyszłe mamy. Ja o ciąży dowiedziałam się w czwartek. Beta w piątek 370 a w poniedziałek 1555. Do lekarza wybieram się dopiero 15 lutego bo to będzie pierwszy dzień 7 tygodnia. na razie moim jedynym męczocym objawem są bardzo bolące piersi. To moja pierwsza ciąża i bardzo się denerwuję. Jakie wy macie objawy? I jaki miałyście przyrost bety?

reklama
Diune a który to cs? Fajnie ze tak szybko się udało. Mała różnica wieku będzie.

Kama witaj :-)

Stonka zobaczysz fasolke na usg to uwierzysz ;-)

Chardonnays powodzenia u lekarza :-)

Ruda kciuki za rozmowę z pracodawcą i u lekarza :-)

Ja mam znowu tylko brak miesiączki i czasami po bokach czuje piersi delikatnie bolące. W sumie to tyle.

1 :)

Do góry