reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Diune a który to cs? Fajnie ze tak szybko się udało. Mała różnica wieku będzie.

Kama witaj :-)

Stonka zobaczysz fasolke na usg to uwierzysz ;-)

Chardonnays powodzenia u lekarza :-)

Ruda kciuki za rozmowę z pracodawcą i u lekarza :-)

Ja mam znowu tylko brak miesiączki i czasami po bokach czuje piersi delikatnie bolące. W sumie to tyle.

reklama
Hej ;) Ja też dziś mdłości dostałam, jak tylko głowę podniosłam to od razu mi niedobrze było, ale to tylko z rana ;)

Ruda nie stresuj się najważniejszy dzidziuś ;) A praca jak nie ta to inna. Jak masz się stresować i źle czuć to lepiej na l4 siedzieć spokojnie w domku

I tak siedze bo jestem na wychowawczym :-) ale nie po nosie im ze musza zaplacic zusy i chorobowe. Wiec bedzie wesolo. Najwyzej bede ta najgorsza co upomina sie o swoje

Witam wszystkie przyszłe mamy. Ja o ciąży dowiedziałam się w czwartek. Beta w piątek 370 a w poniedziałek 1555. Do lekarza wybieram się dopiero 15 lutego bo to będzie pierwszy dzień 7 tygodnia. na razie moim jedynym męczocym objawem są bardzo bolące piersi. To moja pierwsza ciąża i bardzo się denerwuję. Jakie wy macie objawy? I jaki miałyście przyrost bety?

reklama
Diune a który to cs? Fajnie ze tak szybko się udało. Mała różnica wieku będzie.

Kama witaj :-)

Stonka zobaczysz fasolke na usg to uwierzysz ;-)

Chardonnays powodzenia u lekarza :-)

Ruda kciuki za rozmowę z pracodawcą i u lekarza :-)

Ja mam znowu tylko brak miesiączki i czasami po bokach czuje piersi delikatnie bolące. W sumie to tyle.

1 :)

Do góry