reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
@Mom-to-be Witaj i gratulacje :)
@ruda1991 Wiem że łatwo mówic nie przejmuj sie pracą :) ale teraz najważniejsze jest to Twoje małe serduszko
@ewelinka10425 Ja w pierwszej ciąży miałam okropne mdłości, nie tolerowałam żadnych zapachów a juz na jedzenie to na samą myśl leciała do klopa ;P także nie polecam !
@Magda86Poznań gratuluje pierwszych objawów i pecherzyka :)

A u mnie narazie ból piersi od 2 dni i puszczam gazy jak nigdy ;P

Jakie witamnki przyjmujecie dziewczyny ?

Cześć dziewczyny, ja biore tylko folik, a pozatym duphaston ze względu na to że miałam cykl stymulowany ( mam pcos i w związku z tym problemy z hormonami) i acard oczywiście po konsultacji telefonicznej z moim ginem:-) :)

Ja tylko folik po konsultacji z lekarzem kupie witaminki chyba że mnie najdzie to kupie wcześniej :-)

Ruda ja po pączki po południu dopiero ;-)

Ja tylko.kwas foliowy, witaminy bede brala jak bede miala.zle wyniki. Jem duzo warzyw i owocow ryb wiec moze obejdzie sie bez sztucznych witamin

Ja biorę kwas foliowy a do tego piję kawę dla kobiet w ciąży która jest bezkofeinowa i zawiera witaminy. Polecam:-)

reklama
Do góry