reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Hej, witałam sie wczoraj na poznajmy się.
Będę Was nadrabiać w wolnych chwilach w pracy, w domu córcia nie pozwala za bardzo.

Ruda nie martw się, na pewno będzie dobrze, masz możliwość szybkiego kontaktu z gin?

reklama
Ruda jedź jak najszybciej do lekarza i nie martw się na zapas. Moja koleżanka też miała plamienia w pierwszym miesiącu i wyszedł z tego zdrowy chłopak:-)

Dzwonilam do gina. Kazal lezec i jak pojawi sie krew na wkladce to wtedy jechac. Moze krwiaczek pekl i sie oczyszcZa. Mam nadzieje ze na strachu sie skonczy

Dziewczyny nadrobić Was[emoji33]
Byłam u Gp, karta założona. Teraz czekam na tel ze szpitala na usg zeby potwierdzić tydzien ciazy bo przy proszkach nigdy nie wiadomo.
Żeby mi sie nie nudziło 3 dziewczyny maja infekcje..

Ula83 6 dziewczyn i czekamy na 7. Piękny przyrost.

Muszka gratulacje

Kama gratulacje

Mom to be gratulacje

Ann ja kupuje siatkami koszulki w primarku dla dziewczyn bo sa mega tanie

Marlena gratulacje

Ruda kciuki mocno zaciśnięte. Ja miałam plamienia w 2 ciążach i obie donoszone szcześliwie bez problemów.

Poziomki masz 6 corek? To teraz synek :-) w jakim.wieku masz dzieci

Ja mialam to samo w pierwszej i synek zdrowy. Ale i tak sie denerwuje

Ruda bo denerwować sie nie da! Ale bedzie dobrze zobaczysz :)

Na synka juz nawet nie liczę ;)
A moje dziewczyny maja 16 lat, 7lat, bliźniaczki prawie 5, 2.5 roku i najmłodsza 7 mcy

No to masz juz duza panne :-) pewnie pomaga? I malenstwo. Podziwiam takie mamy co maja duzo rodzine :-)

@Ann_ a na kiedy masz wizytę ?
@Marlenkaxxx hehe kwas filmowy o muszę też zaczac łykac moze urodzę tak jak na filmach :p
15 lutego :-)

Hej, witałam sie wczoraj na poznajmy się.
Będę Was nadrabiać w wolnych chwilach w pracy, w domu córcia nie pozwala
Witaj u nas :-)

Dzwonilam do gina. Kazal lezec i jak pojawi sie krew na wkladce to wtedy jechac. Moze krwiaczek pekl i sie oczyszcZa. Mam nadzieje ze na strachu sie skonczy
Ruda a sama jesteś w domu z synkiem, czy ktoś może Ci pomóc?
Trzymam kciuki żeby to nic poważnego.
Ja do tej pory pamiętam jak zaczęłam plamic w grudniu i kazali mi leżeć. To było straszne ren strach. Eh.. Więc rozumiem doskonale.
Ale u ciebie całkiem inna sytuacja. Więc nie martw się na zapas :-*

Dziewczyny nadrobić Was[emoji33]
Byłam u Gp, karta założona. Teraz czekam na tel ze szpitala na usg zeby potwierdzić tydzien ciazy bo przy proszkach nigdy nie wiadomo.
Żeby mi sie nie nudziło 3 dziewczyny maja infekcje..

Ula83 6 dziewczyn i czekamy na 7. Piękny przyrost.

Muszka gratulacje

Kama gratulacje

Mom to be gratulacje

Ann ja kupuje siatkami koszulki w primarku dla dziewczyn bo sa mega tanie

Marlena gratulacje

Ruda kciuki mocno zaciśnięte. Ja miałam plamienia w 2 ciążach i obie donoszone szcześliwie bez problemów.
Oj cena zachęca, ale nie wszystkie materiały e dotyku zbyt dobre i przyjemne dla ciała. Bynajmniej na dziecięcym.
Na damskim nie narzekam.

Ruda bo denerwować sie nie da! Ale bedzie dobrze zobaczysz :)

Na synka juz nawet nie liczę ;)
A moje dziewczyny maja 16 lat, 7lat, bliźniaczki prawie 5, 2.5 roku i najmłodsza 7 mcy
Masz 6 córek :-o
Wybacz zdziwienie ale korzystam z apki i nie widzę suwaczkow. Ciekawie ma twoj mąż. Jak trafi się wam synek to będzie rodzynek ;-)

reklama
Witam wszystkie nowe mamy ;)

Ruda trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ;) Nie dostałaś nic od lekarza na podtrzymanie ?? Jakąś luteinę albo duphaston ?

Stonka daj znać jak wyniki !

Do góry