reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Hej, witałam sie wczoraj na poznajmy się.
Będę Was nadrabiać w wolnych chwilach w pracy, w domu córcia nie pozwala za bardzo.

Ruda nie martw się, na pewno będzie dobrze, masz możliwość szybkiego kontaktu z gin?

reklama
Ruda jedź jak najszybciej do lekarza i nie martw się na zapas. Moja koleżanka też miała plamienia w pierwszym miesiącu i wyszedł z tego zdrowy chłopak:-)

Dzwonilam do gina. Kazal lezec i jak pojawi sie krew na wkladce to wtedy jechac. Moze krwiaczek pekl i sie oczyszcZa. Mam nadzieje ze na strachu sie skonczy

Dziewczyny nadrobić Was[emoji33]
Byłam u Gp, karta założona. Teraz czekam na tel ze szpitala na usg zeby potwierdzić tydzien ciazy bo przy proszkach nigdy nie wiadomo.
Żeby mi sie nie nudziło 3 dziewczyny maja infekcje..

Ula83 6 dziewczyn i czekamy na 7. Piękny przyrost.

Muszka gratulacje

Kama gratulacje

Mom to be gratulacje

Ann ja kupuje siatkami koszulki w primarku dla dziewczyn bo sa mega tanie

Marlena gratulacje

Ruda kciuki mocno zaciśnięte. Ja miałam plamienia w 2 ciążach i obie donoszone szcześliwie bez problemów.

Poziomki masz 6 corek? To teraz synek :-) w jakim.wieku masz dzieci

Ja mialam to samo w pierwszej i synek zdrowy. Ale i tak sie denerwuje

Ruda bo denerwować sie nie da! Ale bedzie dobrze zobaczysz :)

Na synka juz nawet nie liczę ;)
A moje dziewczyny maja 16 lat, 7lat, bliźniaczki prawie 5, 2.5 roku i najmłodsza 7 mcy

No to masz juz duza panne :-) pewnie pomaga? I malenstwo. Podziwiam takie mamy co maja duzo rodzine :-)

@Ann_ a na kiedy masz wizytę ?
@Marlenkaxxx hehe kwas filmowy o muszę też zaczac łykac moze urodzę tak jak na filmach :p
15 lutego :-)

Hej, witałam sie wczoraj na poznajmy się.
Będę Was nadrabiać w wolnych chwilach w pracy, w domu córcia nie pozwala
Witaj u nas :-)

Dzwonilam do gina. Kazal lezec i jak pojawi sie krew na wkladce to wtedy jechac. Moze krwiaczek pekl i sie oczyszcZa. Mam nadzieje ze na strachu sie skonczy
Ruda a sama jesteś w domu z synkiem, czy ktoś może Ci pomóc?
Trzymam kciuki żeby to nic poważnego.
Ja do tej pory pamiętam jak zaczęłam plamic w grudniu i kazali mi leżeć. To było straszne ren strach. Eh.. Więc rozumiem doskonale.
Ale u ciebie całkiem inna sytuacja. Więc nie martw się na zapas :-*

Dziewczyny nadrobić Was[emoji33]
Byłam u Gp, karta założona. Teraz czekam na tel ze szpitala na usg zeby potwierdzić tydzien ciazy bo przy proszkach nigdy nie wiadomo.
Żeby mi sie nie nudziło 3 dziewczyny maja infekcje..

Ula83 6 dziewczyn i czekamy na 7. Piękny przyrost.

Muszka gratulacje

Kama gratulacje

Mom to be gratulacje

Ann ja kupuje siatkami koszulki w primarku dla dziewczyn bo sa mega tanie

Marlena gratulacje

Ruda kciuki mocno zaciśnięte. Ja miałam plamienia w 2 ciążach i obie donoszone szcześliwie bez problemów.
Oj cena zachęca, ale nie wszystkie materiały e dotyku zbyt dobre i przyjemne dla ciała. Bynajmniej na dziecięcym.
Na damskim nie narzekam.

Ruda bo denerwować sie nie da! Ale bedzie dobrze zobaczysz :)

Na synka juz nawet nie liczę ;)
A moje dziewczyny maja 16 lat, 7lat, bliźniaczki prawie 5, 2.5 roku i najmłodsza 7 mcy
Masz 6 córek :-o
Wybacz zdziwienie ale korzystam z apki i nie widzę suwaczkow. Ciekawie ma twoj mąż. Jak trafi się wam synek to będzie rodzynek ;-)

reklama
Witam wszystkie nowe mamy ;)

Ruda trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze ;) Nie dostałaś nic od lekarza na podtrzymanie ?? Jakąś luteinę albo duphaston ?

Stonka daj znać jak wyniki !

Do góry