reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Dziewczyny nadrobić Was[emoji33]
Byłam u Gp, karta założona. Teraz czekam na tel ze szpitala na usg zeby potwierdzić tydzien ciazy bo przy proszkach nigdy nie wiadomo.
Żeby mi sie nie nudziło 3 dziewczyny maja infekcje..
Ula83 6 dziewczyn i czekamy na 7. Piękny przyrost.
Muszka gratulacje
Kama gratulacje
Mom to be gratulacje
Ann ja kupuje siatkami koszulki w primarku dla dziewczyn bo sa mega tanie
Marlena gratulacje
Ruda kciuki mocno zaciśnięte. Ja miałam plamienia w 2 ciążach i obie donoszone szcześliwie bez problemów.
Byłam u Gp, karta założona. Teraz czekam na tel ze szpitala na usg zeby potwierdzić tydzien ciazy bo przy proszkach nigdy nie wiadomo.
Muszka gratulacje
Kama gratulacje
Mom to be gratulacje
Marlena gratulacje
Ruda kciuki mocno zaciśnięte. Ja miałam plamienia w 2 ciążach i obie donoszone szcześliwie bez problemów.
stonka84
Aktywna w BB
Ruda na pewno będzie dobrze. Ja dziś byłan trzeci raz na becie i teraz czekam niecierpliwie na wynik
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Ruda bo denerwować sie nie da! Ale bedzie dobrze zobaczysz
Na synka juz nawet nie liczę
A moje dziewczyny maja 16 lat, 7lat, bliźniaczki prawie 5, 2.5 roku i najmłodsza 7 mcy
A moje dziewczyny maja 16 lat, 7lat, bliźniaczki prawie 5, 2.5 roku i najmłodsza 7 mcy
Ann_
Fanka BB :)
15 lutego :-)@Ann_ a na kiedy masz wizytę ?
@Marlenkaxxx hehe kwas filmowy o muszę też zaczac łykac moze urodzę tak jak na filmach
Witaj u nas :-)Hej, witałam sie wczoraj na poznajmy się.
Będę Was nadrabiać w wolnych chwilach w pracy, w domu córcia nie pozwala
Ruda a sama jesteś w domu z synkiem, czy ktoś może Ci pomóc?Dzwonilam do gina. Kazal lezec i jak pojawi sie krew na wkladce to wtedy jechac. Moze krwiaczek pekl i sie oczyszcZa. Mam nadzieje ze na strachu sie skonczy
Trzymam kciuki żeby to nic poważnego.
Ja do tej pory pamiętam jak zaczęłam plamic w grudniu i kazali mi leżeć. To było straszne ren strach. Eh.. Więc rozumiem doskonale.
Ale u ciebie całkiem inna sytuacja. Więc nie martw się na zapas :-*
Oj cena zachęca, ale nie wszystkie materiały e dotyku zbyt dobre i przyjemne dla ciała. Bynajmniej na dziecięcym.Dziewczyny nadrobić Was[emoji33]
Muszka gratulacje
Kama gratulacje
Mom to be gratulacje
Marlena gratulacje
Na damskim nie narzekam.
Masz 6 córek :-oRuda bo denerwować sie nie da! Ale bedzie dobrze zobaczysz
Wybacz zdziwienie ale korzystam z apki i nie widzę suwaczkow. Ciekawie ma twoj mąż. Jak trafi się wam synek to będzie rodzynek ;-)
reklama