reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

ruda, no wez nie mow, ze podowjna ciaza..co prawda tez bym sie cieszyla...ale jednak preferuje miec jedno dziecie w brzuszku ;-) ;)
ewelinka, jasne, ja tez bym nie ryzykowala...lepiej isc na zwolnienie...
a tak ogole..witam we wtorkowe popoludnie :D

reklama
ruda, no wez nie mow, ze podowjna ciaza..co prawda tez bym sie cieszyla...ale jednak preferuje miec jedno dziecie w brzuszku ;-) ;)
ewelinka, jasne, ja tez bym nie ryzykowala...lepiej isc na zwolnienie...
a tak ogole..witam we wtorkowe popoludnie :D

witaam również
oj chyba tez bym nie chciała bliźniaków już se wyobrażam jak będzie ciężko z noworodkiem i trzylatkiem....

niesmiało witam sie i ja! 9 dnia po owu druga kreseczka blada, oczywiscie pobiegłam na bete - wynik 3 tydzien ciazy ;-)
termin na 8.10 ;-) mam juz synka z uwaga 24.10.2013 ;-) wiec chyba pisane jest mi rodzic w pazdzierniku :-D
w marcu mam 30 -stke ;-)

oczywiscie mam juz urojenia ze beta niska- ale co tam, licze ze urosnie- do tego czasu bede codzien testowac i patrzec czy kreska coraz ciemniejsza:rolleyes2: testów mam chyba z 10 ;-)

ja tu juz najchetniej zaraz bym poszla :p ale jeszcze czekam bo dzis zaczynam 5 tydzien (liczac od ostatniej @)...podobno serduszko juz w 6 tyg. mozna zobaczyc..prawda to?..bo jakos nie pamietam z pierwszej ciazy... ;)
magda- zostaw pare testow..moze w przyszlosci sie jeszcze przydadza i termin waznosci bedzie jeszcze dobry ;-) ;)

Magda a jaka ta Twoja beta?? Bo ja zrobiłam wczoraj i 56mlU/ml i też wymyślam że niska, ale byłam dziś jednak u ginekologa i powiedział że ciąża jest tylko bardzo malutka jeszcze:) 4 tydzień :)

reklama
Sunshine zartowalam sobie :-)

Magda witaj. Moj starszak tez mial byc z października ale sie obijal i wyszedl w listopadzie :-)

Laski przepraszam za pytanie ale jaki macie sluz? Ja dzisiaj patrzylam na szyjke i mam taki "brudny" cos jak zawsze w ostatni dzien @ taki ciemny. Wystraszylam sie

Do góry