reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

ja tu juz najchetniej zaraz bym poszla :p ale jeszcze czekam bo dzis zaczynam 5 tydzien (liczac od ostatniej @)...podobno serduszko juz w 6 tyg. mozna zobaczyc..prawda to?..bo jakos nie pamietam z pierwszej ciazy... ;)
magda- zostaw pare testow..moze w przyszlosci sie jeszcze przydadza i termin waznosci bedzie jeszcze dobry ;-) ;)
Ja w pierwszej ciazy widzialam w polowie 6 tyg

reklama
Heh tez robilam :p
A do lekarza kiedy planujesz isc?[/QUOTE

Wizyte mam 3 .02 - moja beta niska - beta z pon 21 miu ale ja miałam owu 16.01- wiec to dopiero 2(?) tydzień, no i dopiero dzis mialam miec okres ;-) wiec jutro jade na druga bete i sie okaze. dzis test z rana juz bardzo wyrazny wiec chyba rosnie;-)
sprawdziłam jak miałam z synkiem i wtedy tez ok. 2 dni przed miesiaczka miałam 17 miu- wiec chyba taki mój urok ze te hormony powoli rosna- albo sobie wciskam;-)

reklama
dzieen dobrrryy :)
Ruda,ale oprocz pobolewania brzucha nic sie nie dzieje?
Bo delikatne pobolewanie jak na @ jest normalne (od czasu do czasu)...macica przygotowuje sie do zmian..i robi dzidziusiowi miejsce, nie martw sie, na pewno wszystko jest w porzadku.

Do góry