reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
dzwoniłam do lekarza żeby się umówić pod koniec przyszłego tyg i miałam do wyboru jutro i 11 luty wiec wiadomo wybrałam jutro :p

dzwoniłam do lekarza żeby się umówić pod koniec przyszłego tyg i miałam do wyboru jutro i 11 luty wiec wiadomo wybrałam jutro :p
to czekamy na nowinki :D o ktorej godzinie masz termin?
ja chyba sie wybiore do lekarza w poniedzialek. Wydaje mi sie, ze wtedy zrobia mi bete..za dwa dni kolejna i prawdopodobnie pod koniec tygodnia moze uloze sie wygodnie na fotelu u ginekolozki :-D

ja dzis przechodzilam "obok" ginekolozki..i sie zastanawialam..wejsc czy nie wejsc...ale jakos wytrzymam do przyszlego tygodnia :-) :)

musisz najechac kursorem na swoj nick (nad "grupy" u gory po prawej stronie) wtedy otworzy sie okienko-- i tam klikasz na sygnature...wtedy otworzy ci sie strona...tam mozesz wkleic suwaczek :)
mam nadzieje, ze wyjasnilam tak, ze zrozumiesz :blink:

Proba suwaczka!
Dzis przeczytałam o sprawdzaniu sie kalendarza chińskiego przy planowaniu płci- wg niego bede mec córke :errr: ale patrze na to jak rodziłam syna i sie sprawdziło
co myslicie?

reklama
Do góry