reklama
ewelinka10425
Fanka BB :)
a u mnie dopóki nie robiłam testu to było bezobjawowo ;P a teraz coś delikatnie czuję brzuch
Hej Dziewczyny dołączam do październikowych Mam u mnie pierwsza ciaza, pierwszy cykl starań i wczoraj dwie kreski na teście szok ze tak szybko sie udało. Do lekarza ide 13 lutego. Z moich obliczeń termin na 7 październik. Test robiony 3 dni przed terminem @ i dwie kreski, jedna jaśniejsza ale widoczna. Wszystkim Mamusia gratuluje
Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app
Love_sun
witaj Mjk gratuluje dwoch kreseczek
cos mni sie wydaje, ze moja druga ciaza bedzie inna. Juz inaczej sie zaczela. W pierwszej nie mialam zadnego objawu.nawet druga kreska na tescie byla tak ledwo widoczna, ze myslalam, ze sobie ja wmawiam. Ani razu nie mialam mdlosci..nic...
A teraz kilka dni przed testem zaczelo mi sie krecic w glowie..i tak co jakis czas mi sie kreci..dzis w tramwaju myslalam, ze jestem na karuzeli..i jakos tak mnie delikatnie mdli. Kreska jeszcze przed terminem @ byla mocna ...mam nadzieje, ze jakies wieksze mdlosci mnie omina..
anade, trzymamy kciuki za testowanie
cos mni sie wydaje, ze moja druga ciaza bedzie inna. Juz inaczej sie zaczela. W pierwszej nie mialam zadnego objawu.nawet druga kreska na tescie byla tak ledwo widoczna, ze myslalam, ze sobie ja wmawiam. Ani razu nie mialam mdlosci..nic...
A teraz kilka dni przed testem zaczelo mi sie krecic w glowie..i tak co jakis czas mi sie kreci..dzis w tramwaju myslalam, ze jestem na karuzeli..i jakos tak mnie delikatnie mdli. Kreska jeszcze przed terminem @ byla mocna ...mam nadzieje, ze jakies wieksze mdlosci mnie omina..
anade, trzymamy kciuki za testowanie
ewelinka10425
mjk witaj moja ciąża też pierwsza, ale troszkę bardziej wyczekana bo 8 cykli ile macie lat dziewczyny?? Ja 24 skończyłam 16 stycznia
reklama
Dziękuje dziewczyny ja nawet nie liczyłam na to ze odrazu sie uda i ze takie szczęście nas spotka a tu jednak niespodzianka zrobiłam test wczoraj tylko ze względu na to ze mój partner sie niecierpliwił bo był pewny ze sie udało miał dobre przeczucie
Ja mam 24. 25 we wrześniu
Ja mam 24. 25 we wrześniu