reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Witajcie i gratulacje :)
coraz więcej nas tu jest super :)

ja mam 29

a oprócz bolących piersi u mnie żadnych objawów w sumie w pierwszej ciąży tez tak miałam zero mdłości itp.

już nie mogę się doczekać wizyty u lekarza ale wiem ze teraz to bez sensu wiec trzeba się wstrzymac

Sinshine a moze te bedzie podwojna ciaza? :-)
Nie ma starych kobiet jak juz cos to sa wczesniej urodzone :-)

Ewelinka moj 6 cykl. Ja w kwietniu 25 i mam juz synka z listopada 2014 a bylam.na pazdziernikowych 2014'ale urodzilam tydzien po terminie

Mjk to jestesmy rowiesniczki :-)

Ja dzisiaj robilam drugi test i teraz piekne dwie krechy juz nie bladzioch :-)

Zawsze bedziemy piękne i młode :)

Ruda1991 Tez robiłam drugi test i juz niema bladej kreski tylko dwie intensywne :)

Jakoś jeszcze nie moge uwierzyć ze jestem w ciazy. Mam tysiące mysli na minute, wiele obaw jak to bedzie... W pracy nie moge sie skupić bo mysle :)

Powiedzialyscie juz komus z rodziny ?
Ja nie wytrzymałam i musiałam powiedziec Mamie :) wczoraj miała urodziny i to bedzie jej pierwszy wnuk albo wnuczka :) ta radość była bezcenna :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

ja powiedziałam koleżance z pracy, ale to dlatego że i tak dzisiaj już się kierownictwo dowie i na pewno wszyscy po kolei też :) a rodzicom i siostrze mamy zamiar powiedzieć w niedzielę prawdopodobnie :)
Ciekawe kiedy nas przeniosą na forum główne? Trzeba to jakoś załatwiać z administratorem??

Bo dzisiaj zanoszę zwolnienie, jak już wcześniej pisałam, bo to nie jest lekka praca i nie chcę ryzykować, a z resztą kierowniczka sama by mnie wysłała na zwolnienie. No a koleżanka akurat też jest w ciąży i też ma zamiar zrobić to samo co ja, więc jej się wygadałam :)

reklama
Do góry