reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Spróbuję w jakiś dzień może z tym ciachem chociaz nie umiem piec w nowym piekarniku nie wychodzi mi..
Wiktorka tez masz kotki? Bo ja mam dwa:)

reklama
Betka właśnie kupiłam dziś botwine na zupkę[emoji14]tylko zapomniałam o młodych ziemniaczkach. Ale się jutro objem :D

W ogóle widać majówka aktywna . Dziewczyny siedzą cichutko ;)

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Bellina pyszne to danie uwielbiam zostala mi jeszcze zupka:) ziemniaczki musza byc obowiazkowo i duzo zieleniny hehe
Pogoda dopisala to wszystkie gdzies wybyły moze...ja ide zaraz spac bo dzis w nocy niecale 4h spalam niewiem czemu taki niepokój czułam...:/

Larkaa to ciasto jest bez czekolady, ale kakao jest, nie wiem czy też nie możesz? A ja zaczęłam taka dietę jak zaczęły się u mnie czeste infekcje;) jeszcze robię ciastka takie owsiane z mąką kukurydziana, ale to już chyba bardziej znane niż fasolowe;)

1462095610-1d1mld.jpeg

Ha mój mąż zrobił nam piękne ognisko na działce :-) i wczoraj była próba :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Odsypiam dzis dziewczyny za wszystkie czasy nie ruszam sie z lozka poprzednią noc nie spalam to chyba organizm potrzebowal...
Bellina tez są cwanymi brojarzami bo u mnie gang co do jedzenia jedna stoi druga po mnie chodzi rano:D

Tekila fajne ognicho ja lubię zwlaszcza wieczorem i siedziec taka opatulona hehe:) i patrzec
My jutro grillujemy a dzis lenistwo a Wy jak dziewczyny? Cicho tu od pt

A wiecie co od wczoraj czuje w brzuchu takie hm jakby pękanie baniek czy coś... nie są to jelita czy coś bo to w innym miejscu czuć.. śmieszne takie...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
tekila to ruchy dzidzi pewnie, ja jakoś specjalnie nic nie poczułam czasem takie jakby przepływanie w środku rybki hehe

Do góry