reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Pewnie to zależy od ułożenia macicy itp, pewnie sobie pływa :-) maż zreparował mi detektor i przyłożyłam tam gdzie mi tak dziwnie i chyba to właśnie dziecko pływa sobie w kółko :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Albo i nie :-) może człowiek robi się wyczulony z nudów he he :-) ale będę sobie myśleć, że to to :-) zresztą to w końcu jest możliwe :-) wiadomo nie chodzi o dotknięcie czy coś ale takie śmieszne to uczucie :-)

ja też dziś chcę użyć detektora bo nie używałam trochę czasu, tekila a tamten nie przyszedł?

Niestety nie :-( ale odzyskałam pieniądze :-) szkoda bo byłby dużo lepszy, ten przerywa i coś tam z tą sonda ale pływanie słychać :-)

Tekila pewnie ruchy dzidzi! Moze jak duzo sie czlowiek wsluchuje w swoj organizm to czuc :-) mnie to tak cuagnie brzuch, ze masakra

Ja tak mialam w zeszlym tygodniu, ze w podbrzuszu mnie zakuwało ciągle ale.mowilam gin o tym, teraz juz nie...

Mnie ciagnie i czasem zaboli jak na @ ale podobno to macica sie rozrasta i stad to ciagniecie i bol. Może coś w tym jest bo dzis mnie wybrzuszylo dosc mocno

reklama
Wiktorka a Ty ktory tydz przypomnij mi? No czytalam o tym, ze macica sie rozciaga itd..dokladnie jak na @ ból..

Do góry