reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
Drugie. Mamy juz coreczkeAaa no chyba, że tak celował jak do tarczy w samą dziesiątkę hehe
To Wasze pierwsze dzieciątko ? Bo nie pamiętam
swistak34
Z samego rana smaka robicie na ciacha jak cora wstanie to zaraz zabieramy zeby upiec przynajmniej ze dwa bo teraz weekend majowy to pewnie cała chołota jak ja to mowie sie zwali tzn mam dwie siostry i brata kazdy z męzem zona i dzieckiem no i siostrzenica ma juz chłopaka to nas jest zawsze przy jakiejs uroczystosci 15 osob co ja mowie nawet w normalna niedziele tyle jest i moi rodzice a teraz dojdzie jeszcze jeden członek rodziny ktory mieszka w moim brzuszku.A i jeszcze jedno w domu dzis szpital mąż przyszedł z pracy z katarem i bolącym gardłem jest ciężko chory ha ha ha
Wiktorka88 O
Patka to to zprzepisu wczoraj ??
Agica:)
Witajcie dziewczyny u mnie słonko za oknem! ( rzadki widok w Anglii)
Wlasnie jajka na bekonie pochlonelam w tygodniu to owsiankę jem albo musli z jogurtem ale przy weekendzie trzeba poszaleć, szczególnie, ze w szpitalu wczoraj mnie ważyli i pochwalili ze tylko 3 kg przytyłam co prawda według mojej domowej wagi prawie 5 no ale szpitalna pewnie dokładniejsza
Poziomki mam nadzieje ze lepiej sie dzisiaj czujesz
Betka ale słodkie te ubranka, ja narazie szukam cos dla siebie i odkryłam, ze na ebay moge kupić cały zestaw ubrań za kilka funtów wiec szaleństwo zakupowe mnie ogarnęło
Wlasnie jajka na bekonie pochlonelam w tygodniu to owsiankę jem albo musli z jogurtem ale przy weekendzie trzeba poszaleć, szczególnie, ze w szpitalu wczoraj mnie ważyli i pochwalili ze tylko 3 kg przytyłam co prawda według mojej domowej wagi prawie 5 no ale szpitalna pewnie dokładniejsza
Poziomki mam nadzieje ze lepiej sie dzisiaj czujesz
Betka ale słodkie te ubranka, ja narazie szukam cos dla siebie i odkryłam, ze na ebay moge kupić cały zestaw ubrań za kilka funtów wiec szaleństwo zakupowe mnie ogarnęło
tekila85
Cześć
Jak tam nastroje i plany na weekend? Ja właśnie wstaje i widzę, że z pogoda szału nie ma!? A mało być dziś do 17stopni...i słońce...?
Czy wam też ukradli słoneczko? :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak tam nastroje i plany na weekend? Ja właśnie wstaje i widzę, że z pogoda szału nie ma!? A mało być dziś do 17stopni...i słońce...?
Czy wam też ukradli słoneczko? :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiktorka88 O
Agica u mnie to samo !! Waga domowa pomazuje 6 kg i ciagle rosnie, a u lekarza, że ledwo 4 przytylam hehe. Tez wole wierzyc, ze lekarz ma lepszą wage
Teka u mnie piekne slonko, az okna wszystkie pootwieralam, a moj mezczyzna nawet na motorze do pracy pojechal hehe ciekawe czy mu jajka nie odpadna bo z rana to pewnie pizdzi
Teka u mnie piekne slonko, az okna wszystkie pootwieralam, a moj mezczyzna nawet na motorze do pracy pojechal hehe ciekawe czy mu jajka nie odpadna bo z rana to pewnie pizdzi
ewelinka10425
Witam dziewczynki z rana wy o ciastach, to ja was zapytać czy robilyscie kiedyś ciasto z czerwonej fasoli? Ja ostatnio często robię takie browni bezglutenowe i bezcukrowe i jest pyyycha
A snilo mi się dziś że był u mnie synus, ale ze sny zazwyczaj są odwrotne do rzeczywistości to pewnie siedzi tam u mnie dziewuszka
A snilo mi się dziś że był u mnie synus, ale ze sny zazwyczaj są odwrotne do rzeczywistości to pewnie siedzi tam u mnie dziewuszka
reklama
agnieszka...24
Szczesliwa mama Jonathana
Dzień doberek kochane!
U mnie też waga pokazuje już 6+.. Ciekawe czy u gin będzie pokazywać mniej
Wiki, Aguś - u mnie też Słonko świeci i cieplutko.. W końcu
Obiadek prawie gotowy (mąż dzisiaj szefem kuchni) a potem siostra z ziemi na kawkę wpadnie
Persea gratki na synka
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też waga pokazuje już 6+.. Ciekawe czy u gin będzie pokazywać mniej
Wiki, Aguś - u mnie też Słonko świeci i cieplutko.. W końcu
Obiadek prawie gotowy (mąż dzisiaj szefem kuchni) a potem siostra z ziemi na kawkę wpadnie
Persea gratki na synka
Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom