reklama
PerseaNigra
Fanka BB :)
Hormony ciazowe ryja mozg. Ja jakos czas temu puszczalam coreczce piosenki majki jezowskiej i plakalam jak bobr.
U nas przygrzewa pieknie. 20 stopni w cieniu a w sloncu ze 40
U nas przygrzewa pieknie. 20 stopni w cieniu a w sloncu ze 40
tekila85
U mnie jednak jest słońce :-) i też bardzo ładnie :-) wystarczyło podnieść żaluzje ha ha :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Hej
Hormony ciążowe wpływają na wszystko, mózg zamienia się w żelek
U mnie słonecznie i ponoć ciepło. Zaraz sprawdzę w drodze na basen z córą
I zabiję Was za te ciasta - mniam. Muszę coś upiec. Choć nadal mam odrzut od słodyczy, tylko małe ilości wchodzą.
A na wadze nadal -5kg. Ale to stan przejściowy. Przestało mnie mdlić, zaczynam normalnie jeść, więc zaraz nadgonię. Za to kręgosłup daje mi się we znaki.
Persea to ma chłop talent, tak wycelować
Świstak zdrówka dla chłopa. Mój ma katar i umiera.
Betka fajne ciuszki. Choć w dresik bym i moją ubrała. Jak dla mnie uniwersalny.
Idę nogi golić. Choć dostałam takiej wysypki, że nie wiem czy podrażniać :/
Hormony ciążowe wpływają na wszystko, mózg zamienia się w żelek
U mnie słonecznie i ponoć ciepło. Zaraz sprawdzę w drodze na basen z córą
I zabiję Was za te ciasta - mniam. Muszę coś upiec. Choć nadal mam odrzut od słodyczy, tylko małe ilości wchodzą.
A na wadze nadal -5kg. Ale to stan przejściowy. Przestało mnie mdlić, zaczynam normalnie jeść, więc zaraz nadgonię. Za to kręgosłup daje mi się we znaki.
Persea to ma chłop talent, tak wycelować
Świstak zdrówka dla chłopa. Mój ma katar i umiera.
Betka fajne ciuszki. Choć w dresik bym i moją ubrała. Jak dla mnie uniwersalny.
Idę nogi golić. Choć dostałam takiej wysypki, że nie wiem czy podrażniać :/
Wiktorka88 O
Patka udusze ciasto niby zaraz zacznie sie piec i zobaczyny, ale... zostałam utwierdzona w przekonaniu ze pieczenie jednak nie dla mnie. Zaczelo sie juz od tego, ze kupilam.za malo masla wiec jest z mniejsza iloscia, maka jest nawet na scianie ! Masa na meblach.koty zlizuja, a ja mam dosc... i zamiast wysmarowac blache polozylam papier do pieczenia, myslucie ze sie sprawdzi?? Blagam niech ktos tu posprzata
betkaa88
bellina no właśnie zastanawiałam się wczoraj nad tym dresikiem czy to chłopięcy czy dziewczęcy, ale też stwierdziłam że uniwersalnydzięki
ja mało piszę bo cały czas siedzę przed domem na słońcu na krótkim rękawku jak ciepło,ładnie się zapowiada majówka ale ciekawe czy pogoda się utrzyma
właśnie jem obiad dziś botwinka z ziemniaczkami osobno mniam mniam! aż mi się uszy trzęsą
Wiktorka i jak wyszło ciacho? bo ja dopiero przeczytałam a masz juz pewnie gotowe
ja mało piszę bo cały czas siedzę przed domem na słońcu na krótkim rękawku jak ciepło,ładnie się zapowiada majówka ale ciekawe czy pogoda się utrzyma
właśnie jem obiad dziś botwinka z ziemniaczkami osobno mniam mniam! aż mi się uszy trzęsą
Wiktorka i jak wyszło ciacho? bo ja dopiero przeczytałam a masz juz pewnie gotowe
Wiktorka88 O
Betka mimo trudnosci o dziwo zapach mega! Wyglada ok teraz czekam az wystygnie i nie probowalam jeszcze ( troche sie boje ) tylko powoem ci, ze u mnie duzo jablka zostalo. Moglam spokojnie z 3 mniej obrac
larkaa
Ewelinka a takie ciasto z przymusu czy z chęci? Bo ja na diecie dla diabetyków jestem i ostatnio testuję ciasta o niskim ig brownie niestety nie mogę, bo czekolada odpada, ale może masz coś w zanadrzu?Witam dziewczynki z rana wy o ciastach, to ja was zapytać czy robilyscie kiedyś ciasto z czerwonej fasoli? Ja ostatnio często robię takie browni bezglutenowe i bezcukrowe i jest pyyycha
A snilo mi się dziś że był u mnie synus, ale ze sny zazwyczaj są odwrotne do rzeczywistości to pewnie siedzi tam u mnie dziewuszka
wiktorka nie przejmuj się, pierwszy raz jest najtrudniejszy
reklama
Wiktorka88 O
Powien, wam ze calkiem spoko ciasto choc troche sie rozwala ??