reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej :)

Hormony ciążowe wpływają na wszystko, mózg zamienia się w żelek :p

U mnie słonecznie i ponoć ciepło. Zaraz sprawdzę w drodze na basen z córą :)

I zabiję Was za te ciasta - mniam. Muszę coś upiec. Choć nadal mam odrzut od słodyczy, tylko małe ilości wchodzą.
A na wadze nadal -5kg. Ale to stan przejściowy. Przestało mnie mdlić, zaczynam normalnie jeść, więc zaraz nadgonię. Za to kręgosłup daje mi się we znaki.

Persea to ma chłop talent, tak wycelować :D
Świstak zdrówka dla chłopa. Mój ma katar i umiera.
Betka fajne ciuszki. Choć w dresik bym i moją ubrała. Jak dla mnie uniwersalny.

Idę nogi golić. Choć dostałam takiej wysypki, że nie wiem czy podrażniać :/

Patka udusze ;) ciasto niby zaraz zacznie sie piec i zobaczyny, ale... zostałam utwierdzona w przekonaniu ze pieczenie jednak nie dla mnie. Zaczelo sie juz od tego, ze kupilam.za malo masla wiec jest z mniejsza iloscia, maka jest nawet na scianie ! Masa na meblach.koty zlizuja, a ja mam dosc... i zamiast wysmarowac blache polozylam papier do pieczenia, myslucie ze sie sprawdzi?? Blagam niech ktos tu posprzata

bellina no właśnie zastanawiałam się wczoraj nad tym dresikiem czy to chłopięcy czy dziewczęcy, ale też stwierdziłam że uniwersalny:)dzięki
ja mało piszę bo cały czas siedzę przed domem na słońcu na krótkim rękawku jak ciepło,ładnie się zapowiada majówka ale ciekawe czy pogoda się utrzyma:)
właśnie jem obiad dziś botwinka z ziemniaczkami osobno mniam mniam! aż mi się uszy trzęsą
Wiktorka i jak wyszło ciacho? bo ja dopiero przeczytałam a masz juz pewnie gotowe:)

Betka mimo trudnosci o dziwo zapach mega! Wyglada ok teraz czekam az wystygnie i nie probowalam jeszcze ( troche sie boje ) tylko powoem ci, ze u mnie duzo jablka zostalo. Moglam spokojnie z 3 mniej obrac

Witam dziewczynki z rana:) wy o ciastach, to ja was zapytać czy robilyscie kiedyś ciasto z czerwonej fasoli? Ja ostatnio często robię takie browni bezglutenowe i bezcukrowe i jest pyyycha;)
A snilo mi się dziś że był u mnie synus, ale ze sny zazwyczaj są odwrotne do rzeczywistości to pewnie siedzi tam u mnie dziewuszka:p
Ewelinka a takie ciasto z przymusu czy z chęci? Bo ja na diecie dla diabetyków jestem i ostatnio testuję ciasta o niskim ig :) brownie niestety nie mogę, bo czekolada odpada, ale może masz coś w zanadrzu? :D
wiktorka nie przejmuj się, pierwszy raz jest najtrudniejszy :)

reklama
Do góry