reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Ja o ciazy nie wytrzymalam i powiedzialam od razu, moze dlatego ze bylo to tak nieprawdopodobne, 3 lata sie staralismy, az w koncu jak lekarz powiedzial w tym miesiacu nie ma szans to sie udalo. Do tej pory jestem w szoku i.nie wierze tym bardziej, ze wcale.nie czuje sie jak w ciąży. Wszystko robie, nie mam zachcianek tylko brzuch i szybkie meczenie przypomina mi o tym stanie. Dziewczyny ktoras na forum kupila ogrodniczki z reserved ? Przyznac sie prosze jak sie noszą. Ja kupilam wczoraj, ale na razie leżą w szafie i czekają na swoj moment

no to rzeczywiście długo czekałaś na ciążę, ale udało się :blink:

ja nie chodzę w ogrodniczkach, kupiłam sobie takie gacie z C&A z waską gumą nawet spoko, rozmiar za duże mam nadzieje, że obchodzę je do końca ciąży jakby był zimny wrzesień i październik :happy:

reklama
Tekila fakt, ja swojej mamie tylko pozniej powiedzialam chcialam najpierw zobaczyc serduszko zeby kobity nie stresowac. Ona bardzo to przeżywała, balasie że nie bede miala dzieci. A twraz chodzi rozpowiada tak sie cieszy ;) ja zakupy poczynie w sierpniu, teraz jeszcze czekamy tak samo z odnowieniem pokoju.

Ja właśnie w trakcie sprzątania jestem, ale co chwilę robię sobie małą przerwę jak mnie zadyszka weźmie ;)
Mój znowu się czepia że w ciąży jeszem i mam leżeć :o
Kurcze, tłumacze że ciąża to nie choroba ale on nie daje za wygraną. Mówi że jak z pracy wróci to porobi...
Nie ma go, więc mi teraz nie będzie marudzil a jak wróci to już będzie za późno ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Sory ale jak słysze ze ciąża to nie choroba to aż sie we mnie gotuje takiej osobie zawsze życze zeby przeżyła to co ja przeżywałam przez ostatnie 6 tyg że dupy z pod kibla nie mogłam odkleic wiec daruj sobie takie komentarze bo wiekszosc tu z nas nie przechodzi ciąży bezproblemowo.

Ja narazie mam spokój od sprzątania. Mąż jest w domu. Ja w tamtym tygodniu plamilam. Lekarz kazał jak najwięcej odpoczywac.

Zaczynacie już robić zakupy dla dzidziusia? Ja w pierwszej ciąży to po pierwszej wizycie u lekarza kupiłam pierwsze body :) :)
Teraz jeszcze mnie do tego nie ciągnie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Uważaj z tym plamieniem, dostałaś jakieś leki czy masz się tylko oszczędzać?

Ja w tej ciąży plamiłam/krwawiłam bite 2 miesiące ale jestem cały czas na duphastonie.

Tak robił usg twierdzi że jest w porządki. I ze najprawdopodobniej wina mojego przeziębienia czyli silnego kaszlu. Krwiaka nie ma więc pozwolił mi wrócić do domu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry