reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Hej Laseczki :)

ja wczoraj miałam bardzo stresujący dzień :/ Serio nie cierpie mojej szefowej :D
dzisiaj jeszcze na chwile musze tam skoczyc i koniec nie chce nawet slyszec o tym sklepie :D

Ja w pierwszej ciazy tez bardzo długo utrzymywalam kontakt tu z mamami z forum ;) bylysmy nawet razem na wakacjach :D Super sprawa

jakie macie plany na dzisiaj? ja zaraz zabieram sie za sprzatnia bo mi luby od soboty truje :D
Ja właśnie w trakcie sprzątania jestem, ale co chwilę robię sobie małą przerwę jak mnie zadyszka weźmie ;)
Mój znowu się czepia że w ciąży jeszem i mam leżeć :o
Kurcze, tłumacze że ciąża to nie choroba ale on nie daje za wygraną. Mówi że jak z pracy wróci to porobi...
Nie ma go, więc mi teraz nie będzie marudzil a jak wróci to już będzie za późno ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam, czytam was od początku tylko miałam problemy z założeniem konta, ale w koncu sie udało! Wiec jestem :) to moja pierwsza ciąża. Jestem z Walbrzyycha. Ja dzis siedze w pracy, tylko ja mam własną działalność wiec nie mam wyboru, choc czasem tez mi sie marzy urlop macierzyński :)

loco u mnie to samo, tylko mu już bardziej gadamy ze sobą przez FB,

agnieszka ja już od 6:00 na nogach, musiałam młodszą odwieźć do przedszkola, teraz starszą gonię, żeby się ubrała bo alej w piżamie chodzi no ale ona ma na wszystko czas,

paulina współczuje, ja jestem od początku na l4 i bardzo się z tego ciszę, moja szefowa która sama jest matką szczerze nie cierpi ciężarnych

ja dzisiaj mam kontrole u endokrynologa obiad mam ze wczoraj pewnie będę się obijać :cool2:

Ja właśnie w trakcie sprzątania jestem, ale co chwilę robię sobie małą przerwę jak mnie zadyszka weźmie ;)
Mój znowu się czepia że w ciąży jeszem i mam leżeć :o
Kurcze, tłumacze że ciąża to nie choroba ale on nie daje za wygraną. Mówi że jak z pracy wróci to porobi...
Nie ma go, więc mi teraz nie będzie marudzil a jak wróci to już będzie za późno ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej to niech do mnie wpadnie posprzatac :D ja tam jestem chora na ciaze

Cześć! Wiem nowe kobietki:-)
Ja obudziłam się już dawno, ale leżałam i marzyłam :-) Też czas jednak wstać bo trzeba trochę dom ogarnąć s późnej jadę do dziadka powiedzieć mu wreszcie, że jestem w ciąży :-) trochę długo czekałam, ale wtedy od razu dowie się cała rodzina a tak różnie miałam na to ochotę...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć! Wiem nowe kobietki:-)
Ja obudziłam się już dawno, ale leżałam i marzyłam :-) Też czas jednak wstać bo trzeba trochę dom ogarnąć s późnej jadę do dziadka powiedzieć mu wreszcie, że jestem w ciąży :-) trochę długo czekałam, ale wtedy od razu dowie się cała rodzina a tak różnie miałam na to ochotę...

u mnie początki były mega ciężkie, więć rodzina dowiedziała się dopiero po 12 tygodniu, jak miałam zrobione USG genetyczne i było wszytsko OK

Ja o ciazy nie wytrzymalam i powiedzialam od razu, moze dlatego ze bylo to tak nieprawdopodobne, 3 lata sie staralismy, az w koncu jak lekarz powiedzial w tym miesiacu nie ma szans to sie udalo. Do tej pory jestem w szoku i.nie wierze tym bardziej, ze wcale.nie czuje sie jak w ciąży. Wszystko robie, nie mam zachcianek tylko brzuch i szybkie meczenie przypomina mi o tym stanie. Dziewczyny ktoras na forum kupila ogrodniczki z reserved ? Przyznac sie prosze jak sie noszą. Ja kupilam wczoraj, ale na razie leżą w szafie i czekają na swoj moment

Reszta mogę rodziny i przyjaciół wiedziała od dnia testu :-) po 10 latach to bull dopiero szok :-) ale wiadomo nie zawsze człowiek całą rodzinę darzy tym samym uczuciem :-) :-) :-) :-)

reklama
Ja narazie mam spokój od sprzątania. Mąż jest w domu. Ja w tamtym tygodniu plamilam. Lekarz kazał jak najwięcej odpoczywac.

Zaczynacie już robić zakupy dla dzidziusia? Ja w pierwszej ciąży to po pierwszej wizycie u lekarza kupiłam pierwsze body :) :)
Teraz jeszcze mnie do tego nie ciągnie.

Do góry