reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Papcia az tak masz? Calu czas? Ja wymiotowalam raptem 4 razy w tym jeden chyba zeby uczcic 2 trymestr. Tez czuje sie swietnie i wszystko robie sorzatam, gotuje, zakupy robię. Moge jedynie wspolczuc tym ktore czuja sie tragicznie.
Broń Boże nie pisz tego! ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@papcia ty pyskaczu nasz kochany ;) uśmiałam się z tej biegunki :D
Co ty mówisz ze u nas ruchu nie ma... zarzygane czy nie produkujemy strony aż huczy ;)
Nie wiedziałam że aż tak źle maja niektóre :(
Tu na ogólnym w sumie aż tak się o tym nie pisze... Zdrówka wszystkim!

Ja mam taką pracę, że poszłam od razu na zwolnienie, lekarka mi je sama zaproponowała.

Bardzo mi się to spodobało bo powiedziała, że w ciąży nie jest się co 2tygodnie i można spokojnie odpoczywać i zająć się sobą, dzieckiem domem a nie dymać do roboty.

Dobrze się stało bo tydzień po zaczęłam plamić.

@papcia bo nie które dziewczyny doszły tydzień , dwa tygodnie temu. Ciężko by im było nadrobić 900 stron napisanych przez nas. I pewnie nie doczytały jakie większości z nas mają objawy :D
i skończ pitolić bo my dziennie dajemy po 30stron na zamkniętym ha

Ja mam taką pracę, że poszłam od razu na zwolnienie, lekarka mi je sama zaproponowała.

Bardzo mi się to spodobało bo powiedziała, że w ciąży nie jest się co 2tygodnie i można spokojnie odpoczywać i zająć się sobą, dzieckiem domem a nie dymać do roboty.

Dobrze się stało bo tydzień po zaczęłam plamić.
Dobrze ze masz taką fajną gin :)

TY i dzidzia najważniejsze

reklama
Do góry