reklama
Marlenka mi koleżanka (ma 5 dzieci) mówiła ze o dziwo w kolejnych ciazach później czuła ruchy, także chyba nie ma reguły.
Milka ja w pierwszej ciąży to wieczny stres miałam i mała mega nerwowa od małego. Teraz nie jest lepiej więc zobaczymy jak to będzie tym raxem
Milka ja w pierwszej ciąży to wieczny stres miałam i mała mega nerwowa od małego. Teraz nie jest lepiej więc zobaczymy jak to będzie tym raxem
betkaa88
Fanka BB :)
ale pospałam
to moje dziecko chyba będzie znerwicowane od małego bo mnie jakieś akcje nie omijają i ostatnio nerwów najadłam się tyle, że szok....
ja ruchów jeszcze nie poczułam ale w najbliższych tygodniach prawdopodobnie to nastąpi
spotkałam się wczoraj z koleżanką która jest w 34 tyg także ja już lepiej na nic nie narzekam jak zobaczyłam jak jej się ciężko chodzi i spać nie może całe noce..
to moje dziecko chyba będzie znerwicowane od małego bo mnie jakieś akcje nie omijają i ostatnio nerwów najadłam się tyle, że szok....
ja ruchów jeszcze nie poczułam ale w najbliższych tygodniach prawdopodobnie to nastąpi
spotkałam się wczoraj z koleżanką która jest w 34 tyg także ja już lepiej na nic nie narzekam jak zobaczyłam jak jej się ciężko chodzi i spać nie może całe noce..
Tola81
Fanka BB :)
wlasnie sama jestem zdziwiona ale jestem dosc szczupla i akurat bylam z kolezanka i mowie wez zobacz bo ja albo glupia albo on naprawde kopie i juz obie nie mialysmy watpliwosci
To pierwsza Twoja ciąża?
ale pospałam
to fakt, trzeba korzystać z uroków II trymestru bo w III nie jest już tak miło
justjestem
Moderatorka
W
Ostatnia edycja:
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
reklama
justjestem
Moderatorka