reklama
katarynka7
Aktywna w BB
Dziewczyny, a jak Wy to odczuwacie właśnie? Tzn. jakie to uczucie? Ja teraz leżę i Was czytam i właśnie czułam taką jakby pękającą bańkę, jak pisze Wesoła Kobietka Czy po przyłożeniu ręki do brzucha w tym miejscu czuć te ruchy? Ja właśnie czułam i w środku i na zewnątrz. Wzdęcia to to na pewno nie są Dodam, że to 15t.4d., nie za szybko trochę? Jestem w ciąży z pierwszym dzieckiem, ale jestem szczupła, a łożysko jest z tyłu.
tekila85
Fanka BB :)
A słuchajcie jak na tym etapie 13tc sprawa wygląda z leżakowaniem w wannie? Bo ja odkąd jestem w ciąży tylko prysznic biorę bo boję się, że woda będzie za ciepła i coś się stanie...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
katarynka7
Aktywna w BB
Ja czasami, jak najdzie mnie ochota, a to raczej niezwykle rzadko u mnie, to skuszę się na kąpiel, ale woda zawsze chłodniejsza niż ta, w jakiej normalnie bym się nagrzewała, jestem z tych ciepłolubnych
luckychoice
Dawno mnie tu nie było
U mnie dziś 15t 6d, ale to co czuję, to chyba jeszcze nie ruchy dziecka. Mam takie inne odczucia w brzuchu, niż przed ciążą, ale.. no nie wiem...
U mnie dziś 15t 6d, ale to co czuję, to chyba jeszcze nie ruchy dziecka. Mam takie inne odczucia w brzuchu, niż przed ciążą, ale.. no nie wiem...
PerseaNigra
Oczywiście, że każdy ma inne doświadczenia i opinie. Ja mam swoje zdanie w kwestii szczepionek, karmienia piersią czy cesarki i chętnie je wyrażam. Ale nie narzucam nikomu swojego zdania. O detektorach napisałam co myślę i to mój ostatni post w tej kwestii, bo nie używam i mam je w dupieE tam nigdzie nie ma dowodów na to, że detektor jest szkodliwy dla dziecka. Skoro mój stres mu szkodzi to chyba lepiej użyć detektora niż się denerwować. W ogóle uważam, że nie ma co mówić komuś, że cis jest niepotrzebne skoro jemu to pomaga. Każdy jest inny i na inne doświadczenia życiowe
Nie potrafię określić, odczucia ale dziecko jest za małe, żeby było to czuć na zewnątrz. Tzn. jakby ktoś przyłożył rękę do Twojego brzucha to na pewno by nie wyczuł ale Ty jak najbardziej możesz odczuwać.Dziewczyny, a jak Wy to odczuwacie właśnie? Tzn. jakie to uczucie? Ja teraz leżę i Was czytam i właśnie czułam taką jakby pękającą bańkę, jak pisze Wesoła Kobietka Czy po przyłożeniu ręki do brzucha w tym miejscu czuć te ruchy? Ja właśnie czułam i w środku i na zewnątrz. Wzdęcia to to na pewno nie są Dodam, że to 15t.4d., nie za szybko trochę? Jestem w ciąży z pierwszym dzieckiem, ale jestem szczupła, a łożysko jest z tyłu.
katarynka7
Aktywna w BB
Hej Lucky! Ja też właśnie nie wiem co toDawno mnie tu nie było
katarynka7
Aktywna w BB
Właśnie o to mi chodzi, że ja wyczuwam takie dziwne bulgotania, pewna jestem, że to nie wzdęcia, ale pewności nie mam co to. Wydaje mi się za wcześnie.Oczywiście, że każdy ma inne doświadczenia i opinie. Ja mam swoje zdanie w kwestii szczepionek, karmienia piersią czy cesarki i chętnie je wyrażam. Ale nie narzucam nikomu swojego zdania. O detektorach napisałam co myślę i to mój ostatni post w tej kwestii, bo nie używam i mam je w dupie
Nie potrafię określić, odczucia ale dziecko jest za małe, żeby było to czuć na zewnątrz. Tzn. jakby ktoś przyłożył rękę do Twojego brzucha to na pewno by nie wyczuł ale Ty jak najbardziej możesz odczuwać.
reklama