reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

Tekila85 u mnie inpost przychodzi mega szybko, zreszta powinnaś przy nadaniu paczki dostać na maila info o jej nr. Wydaje mi się, że sprzedajacy ściemnia, postrasz, że zgłosisz to do allegro i wystawisz negatywny komentarz.

reklama
Normalnie u mnie paczka z in post max dwa dni i jest, zresztą u nas są dwa paczka bo tyle jest tu zamówień ale nigdy jeszcze mi się coś takiego nie zdarzyło. Justjestem tak czekam na detektor :-) najbardziej zła jestem o to, że chciałam przed wizytą go mieć, żeby nie siedzieć tam jak na szpilkach a tu d.....
Ale zmieniając temat jak tam pogoda u Was?Bo u mnie średnio mocno... chciałam posiedzieć na działce ale chyba tyko na kawę pojedziemy bo nie chcę się przeziębić...
Ech kiedy ja muszę tkwić w domu do 17 to jest ładnie aw weekend kurczę brzydko...
Nissan nadzieję, że teraz da mi już chodzące l4.. to będzie skończony 13tc...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Just ten ogólnie jest straszny - piszczy i skrzeczy i bardzo mocno reaguje na wszystko co go otacza. Niezbyt miło się słucha ... zresztą za ten co idzie już zapłaciłam... No miało być inaczej :-)

A mój właśnie się zepsuł aaaaa! Włączyłam, żeby chociaż posłuchać jak pływa dzidziuś w środku i zadzwonił tel. Odłożyłam na bok detektor na minutę bo tyle trwała rozmowa i kiedy go wzięłam ponownie to cisza... ta sonda przestała działać... wrrr... badziew!

reklama
Tekila, wydawało mi się, że mowilas, że sprzedałas tamten detektor.... To masz jeszcze inny?
Na maila powinnaś dostać info o wysyłce.

Świstak, ja całą zimę chodziłam wózkiem, codziennie prawie. A Ty zimą nie zamierzasz? I właśnie było ważne, żeby koła były pompowane i spore w razie śniegu. Jednak śniegu było co kot napłakał a co będzie w tym roku nie wiadomo ;-)

Do góry