Tekila85 u mnie inpost przychodzi mega szybko, zreszta powinnaś przy nadaniu paczki dostać na maila info o jej nr. Wydaje mi się, że sprzedajacy ściemnia, postrasz, że zgłosisz to do allegro i wystawisz negatywny komentarz.
reklama
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
tekila85
Fanka BB :)
Normalnie u mnie paczka z in post max dwa dni i jest, zresztą u nas są dwa paczka bo tyle jest tu zamówień ale nigdy jeszcze mi się coś takiego nie zdarzyło. Justjestem tak czekam na detektor :-) najbardziej zła jestem o to, że chciałam przed wizytą go mieć, żeby nie siedzieć tam jak na szpilkach a tu d.....
Ale zmieniając temat jak tam pogoda u Was?Bo u mnie średnio mocno... chciałam posiedzieć na działce ale chyba tyko na kawę pojedziemy bo nie chcę się przeziębić...
Ech kiedy ja muszę tkwić w domu do 17 to jest ładnie aw weekend kurczę brzydko...
Nissan nadzieję, że teraz da mi już chodzące l4.. to będzie skończony 13tc...
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale zmieniając temat jak tam pogoda u Was?Bo u mnie średnio mocno... chciałam posiedzieć na działce ale chyba tyko na kawę pojedziemy bo nie chcę się przeziębić...
Ech kiedy ja muszę tkwić w domu do 17 to jest ładnie aw weekend kurczę brzydko...
Nissan nadzieję, że teraz da mi już chodzące l4.. to będzie skończony 13tc...
justjestem
Moderatorka
A
Ostatnia edycja:
tekila85
Just ten ogólnie jest straszny - piszczy i skrzeczy i bardzo mocno reaguje na wszystko co go otacza. Niezbyt miło się słucha ... zresztą za ten co idzie już zapłaciłam... No miało być inaczej :-)
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
tekila85
justjestem
Moderatorka
Q
Ostatnia edycja:
tekila85
A mój właśnie się zepsuł aaaaa! Włączyłam, żeby chociaż posłuchać jak pływa dzidziuś w środku i zadzwonił tel. Odłożyłam na bok detektor na minutę bo tyle trwała rozmowa i kiedy go wzięłam ponownie to cisza... ta sonda przestała działać... wrrr... badziew!
reklama
joani
Tekila, wydawało mi się, że mowilas, że sprzedałas tamten detektor.... To masz jeszcze inny?
Na maila powinnaś dostać info o wysyłce.
Świstak, ja całą zimę chodziłam wózkiem, codziennie prawie. A Ty zimą nie zamierzasz? I właśnie było ważne, żeby koła były pompowane i spore w razie śniegu. Jednak śniegu było co kot napłakał a co będzie w tym roku nie wiadomo ;-)
Na maila powinnaś dostać info o wysyłce.
Świstak, ja całą zimę chodziłam wózkiem, codziennie prawie. A Ty zimą nie zamierzasz? I właśnie było ważne, żeby koła były pompowane i spore w razie śniegu. Jednak śniegu było co kot napłakał a co będzie w tym roku nie wiadomo ;-)