reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Neilaa to mi by pasowało iść juz na zwolnienie, bo zaraz zmieni mi się na gorsze, z pewnych względów przez ostatnie 6 miesięcy miałam wyższa podstawę i wracamy do normalnej.
Marta teraz to śpij jak Ci wygodniej jak brzuszek urośnie będzie gorzej.
Paulina dokładnie jak masz okazję to idź, a na tej wyższej podstawie byłaś kiedyś na L4?

reklama
Neilaa nie byłam nigdy na l4 w tej pracy.
Dziękuję Ruda.
Jejku mam takiego lenia źr jeszcze nic dziś nie zrobiłam. Tez tak macie?

hej Dziewczynki dawno mnie tu nie było :) dzis pracowity poranek troche mieszkanko ogarnelam, obiad sie gotuje a na 12 ide na otwarcie salonu fryzjerskiego mojej siostry :) zaprosila mnie na szampana a nie wie jeszcze ze jestem w ciazy no i nie wiem jak z tego wybrnac bo chcialam jej powiedziec dopiero po 1 wizycie 5 marca ahhhhh.

Gratuluje bijących serduszek :) pamietam ten moment z moja Lilka, myslalam ze wyfrune z tego gabinetu taka bylam szczesliwa. Tym razem pewnie sie poplacze bo na sama mysl juz łzy mam w oczach :)

Moj R raczej nalezy do osob ktorym trzeba wszystko palcem pokazac i jest malo spontaniczny wiec nie spodziewam sie niestety niczego w walentynki... Choc to nasze pierwsze razem bo wczesniej zawsze był w pracy w ten dzien.

U mnie nadal zero objawow...zupelnie inaczej niz w poprzedniej ciazy :)

Jesli chodzi o imiona to mój R ma wybrac dla chlopca a ja dla dziewczynki, Wiem ze on mysli nad imieniem Nikodem(nie podoba mi sie :p) a ja mysle nad jakims kwiatowym imieniem dla córki zeby pasowalo do starszej siostry :)

Milej soboty !

Momtobe super wiadomości ! ;)
Nianiusia daj znać jak po wizycie ;)
Marta ja mam wyliczone taki termin z miesiączki zobaczymy co lekarz powie w poniedziałek. Spać też nie mogę, ale to przez mdłości budzą mnie w nocy ;p
Ruda świetny film również polecam ! ;)
Rybki udanego urlopu ! ;)
Maszka jestem pod wrażeniem ! ja ledwie z łóżka wyszłam żeby sobie śniadanie zrobic ;) Hmm... ciężko będzie wybrnąć, a jeździsz samochodem ?? Bo jak tak to ja się bronie teraz tym że kieruję i nie piję i nikt więcej pytań nie zadaję ;)

Maszka my na tym samym etapie i powiem Ci ze z objawów to jestem bardziej senna i piersi się robią jak balony ;-) także tez bez jakiś większych objawów.

Witam Was!
Wczoraj dwie kreseczki :) 16 cykl starań, lecę na duphastonie cały czas...
Czasem mnie mdli, czasem nic, raz piersi bolą jak cholera, dziś odpuściły... Mam nadzieję, że nie mam powodów do zmartwień, bo powtórzyłam dziś test, jednak nie z porannego moczu, był z innej firmy i kreska jaśniejsza niż wczoraj :(

Sojna jeszcze taz gratuluje I ciesze sie ze jestes ze mna.
Testem sie nie martw kazdy ma inna czulosc. Fajnie jestbrobic test do tak ja beta co dwa dni, bo wtedy widac roznice

reklama
hejka
sojnabig gratulacje
już sobota jutro niedzielaa i potem jakos zleci;} byle do czwartku
my mielismy probem bo mama akurat nie da rady zostać mi z malym a chcialm aby maz poszedł razem ze mna. my to na dobre i na zle zawsze razem!
cieszymy się razem i wspieramy:]
ale udało się poprosić przyjaciela meza a zarazem ukochanego wujka naszego synka żeby został z maksiem. tak wiec uda nam się i tym razem isc razem do lekarza!
mnie się nic niechce stracilam motywacje do wszystkiego najchętniej bym lezala cale dnie w lozku i nie robila kompletnie nic ale zapal mi wroci po wizycie.. już tak mam:]
u mnie tez już obiad się gotuje ...choć zapachy mnie mdla.

a w ciąży z synkiem nie miałam zadnych objawow nic mi nie dolegało dopiero od polowy ciąży zaczely się boleści kregoslupa oraz cholerna zgaga z która walczyłam do końca także tedy bardzo zaprzyjazilam się rennie nawet spałyśmy razem!

Do góry