reklama
sojnabig
Fanka BB :)
Zdenerwowalam się tylko na męża bo już wszystkim powiedziałJoani witaj
Dobrze ze zadzwonilas do gin. No to jak juz lekarz tak mowi noo to gratuluje dzidziusia
sojnabig
Oj to będzie bardzo ciężkie bo nie ma u mnie w rodzinie drugiej tak nerwowej osoby jak jaTo znak ze maz sie cieszy nie denerwuj sie bo to szkodzi dzidzi
Marzycielka dziękuję za przepis:-) witaj sojnabig i moje gratulacje :-)
Ja dzisiaj ani obiadu ani sprzątania bo nie mam siły ruszyć ani ręką ani nogą:-( ale na szczęście mąż ma dowieźć obiad od teściowej. Już nie mogę się doczekać bo jestem mega głodna!
Ja dzisiaj ani obiadu ani sprzątania bo nie mam siły ruszyć ani ręką ani nogą:-( ale na szczęście mąż ma dowieźć obiad od teściowej. Już nie mogę się doczekać bo jestem mega głodna!
sojnabig
Jeeeej zazdroszczę, mój śpi po nocce, ja obiad robię a dziś jeszcze idę do pracy od 18 do 6 rano ;(Marzycielka dziękuję za przepis:-) witaj sojnabig i moje gratulacje :-)
sojnabig
Na recepcji, tak ale koleżanka mi pisze ze spokój dziś będzie na szczęście...Ty pracujesz na rejestracji w hotelu tak dobrze pamietam?
reklama