reklama
luckychoice
Fanka BB :)
Mom-to-be gratulacje!!
No to trzecie serducho, wszystkie dzisiaj póki co. :-)
Ja mam następną wizytę w czwartek, oj chciałoby się już coś usłyszeć, chciałoby się...
No to trzecie serducho, wszystkie dzisiaj póki co. :-)
Ja mam następną wizytę w czwartek, oj chciałoby się już coś usłyszeć, chciałoby się...
Gratuluję! Ja nie mogę się doczekać, ale u mnie jutro Będzie równo 5 tyg.
Dziewczyny mam pytanie, jeszcze odległy temat, ale. Jak się liczy wysokość zasiłku macierzyńskiego, średnia z ostatnich 3 czy 12 miesięcy? Mam trochę zawila sytuacje w pracy z kasą, dlatego już o to pytam.
Dziewczyny mam pytanie, jeszcze odległy temat, ale. Jak się liczy wysokość zasiłku macierzyńskiego, średnia z ostatnich 3 czy 12 miesięcy? Mam trochę zawila sytuacje w pracy z kasą, dlatego już o to pytam.
luckychoice
Zamiast się uczyć ciągle tylko tu zaglądam...
Hey Mamuśki
Mom to be u mnie identyczna sytuacja. Dzwonila dzis pielegniarka i mnie poinformowala ze moj gin poszedl na urlop i przelozyla mi poniedzialkową wizytę na 25.02. Osiwialabym do tego czasu. I tak juz czekalam od 4 tyg na tą wizyte.Od razu umowilam sie na jutro prywatnie do innego doktora. Mam juz 7 tydzien wiec tez mam nadzieję na serduszko
Gratuluje dzisiejszych serduszek
Mom to be u mnie identyczna sytuacja. Dzwonila dzis pielegniarka i mnie poinformowala ze moj gin poszedl na urlop i przelozyla mi poniedzialkową wizytę na 25.02. Osiwialabym do tego czasu. I tak juz czekalam od 4 tyg na tą wizyte.Od razu umowilam sie na jutro prywatnie do innego doktora. Mam juz 7 tydzien wiec tez mam nadzieję na serduszko
Gratuluje dzisiejszych serduszek
M
MartaDiabłaWarta
Gość
Własnie spostrzegłam ze jesteśmy dokładnie w tym samym dniu w ciąży ale bajer. Mi dziś lekarz ocenił termin porodu na 05.10. Daj znac jak bedzie u Ciebie.Marta super wiadomości Mam nadzieje że u mnie będzie tak samo chyba prześpię cały weekend żeby jak najszybciej do poniedziałku minęło
Wahania nastroju to u mnie norma, ale to i bez ciąży miałam z tym problem ;/
ruda1991
Cherry ja nie widze zdjecia
Marta super wiadomosc
Mom to be super
U mnie tez jest serduszko tylko lekarz nie dal.mi posluchac.:-[
Mi juz hormony wala pol filmu przeryczalam az sie.zanosilam jak glupia a za chwile wybuchalam smiechem. Polecam film Planeta Singli
Marta super wiadomosc
Mom to be super
U mnie tez jest serduszko tylko lekarz nie dal.mi posluchac.:-[
Mi juz hormony wala pol filmu przeryczalam az sie.zanosilam jak glupia a za chwile wybuchalam smiechem. Polecam film Planeta Singli
reklama