reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Mój lekarz odwołał poniedziałkową wizytę więc mega się zdenerwowałam i pobiegłam szybko na usg do pierwszej z brzegu lekarki i jest! !! 4mm dzidzia której serduszko bije 122 na minutę ☺ 6t1d z usg i termin na 6.10

reklama
Mom-to-be gratulacje!! :-D

No to trzecie serducho, wszystkie dzisiaj póki co. :-)
Ja mam następną wizytę w czwartek, oj chciałoby się już coś usłyszeć, chciałoby się...:tak:

Gratuluję! Ja nie mogę się doczekać, ale u mnie jutro Będzie równo 5 tyg.
Dziewczyny mam pytanie, jeszcze odległy temat, ale. Jak się liczy wysokość zasiłku macierzyńskiego, średnia z ostatnich 3 czy 12 miesięcy? Mam trochę zawila sytuacje w pracy z kasą, dlatego już o to pytam.

Hey Mamuśki ;)

Mom to be u mnie identyczna sytuacja. Dzwonila dzis pielegniarka i mnie poinformowala ze moj gin poszedl na urlop i przelozyla mi poniedzialkową wizytę na 25.02. Osiwialabym do tego czasu. I tak juz czekalam od 4 tyg na tą wizyte.Od razu umowilam sie na jutro prywatnie do innego doktora. Mam juz 7 tydzien wiec tez mam nadzieję na serduszko ;)

Gratuluje dzisiejszych serduszek ;)

Marta super wiadomości ;) Mam nadzieje że u mnie będzie tak samo chyba prześpię cały weekend żeby jak najszybciej do poniedziałku minęło :(
Wahania nastroju to u mnie norma, ale to i bez ciąży miałam z tym problem ;/
Własnie spostrzegłam ze jesteśmy dokładnie w tym samym dniu w ciąży :) ale bajer. Mi dziś lekarz ocenił termin porodu na 05.10. Daj znac jak bedzie u Ciebie.

Cherry ja nie widze zdjecia

Marta super wiadomosc

Mom to be super

U mnie tez jest serduszko tylko lekarz nie dal.mi posluchac.:-[

Mi juz hormony wala pol filmu przeryczalam az sie.zanosilam jak glupia a za chwile wybuchalam smiechem. Polecam film Planeta Singli

reklama
Nianiusia czekamy na dobre informacje :-)

Ruda chętnie bym obejrzała, ale mam do dyspozycji tylko niemieckie kino :-(

Do góry