reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Hej. Jedziemy. Moja torba z foto jest cięższa niż z ciuchami. Mam nadzieję ze nic nie zapomnialam. Spalam 4h. W ferie mam zamiar się wysypiac!!!! Wieczorkiem już będę patrzeć na góry
Dziewczyny czy ma któraś z was zgage. Dotej pory mialam ze 3 razy w życiu a ostatni tydzien - co wieczór!! Masakra! Współczuję wszystkimi którzy mają to na codzień...

No i gratuluję wszytkich pozytywnych wieści. Tulam przy tych niefajnych.
Ja sobie poczekam tydzień i zobaczymy czy ginka cos zobaczy czy to inny powód niż ciąża...

Dzień dobry, Rybki udanego wyjazdu.
U nas chorobowo, mąż całą noc grzał jak piecyk, córcia smarcze i kaszle, a mnie już boli gardło.

Mom to be super gratuluję :)
Niuniusia daj znać jak po wizycie.
Ruda też właśnie słyszałam że Planeta jest super ale mąż wyciąga mnie na Pitbulla i chyba też muszę zrobić sobie babska wieczór ;)
Rybki udanego wypoczynku.
Paulina niestety 12 miesięcy się bierze. Ja też ubolewam że nie 3 miesiące bo ponad rok temu miałam zmieniona podstawę ale nie miałam jeszcze 3 pełnych miesięcy bez l4 i dopóki nie będę ich miała to będę miała niższy zasiłek, dlatego najwcześniej na L4 mogę iść w kwietniu :(

Dziewczyny co z tymi infekcjami. Mnie całą noc bolało gardło i mam katar a do tego pokasłuje. Jak to zwalczacie???

Rybki wypoczywać w spokoju i nie myśl za dużo ;-) :-*

Paulina może zrób jakiś syrop z miodu cytryny i czegoś tam czosnku czy cebuli ;-) zdrówka

Ruda to o tak dopiero w święta jak będę w pl bo tu ściągać też nic nie wolno....

Neilaaa nir wiedziałam że tak jest z tym L4 i zasilkiem.
No ale na razie jest dobrze więc spokojnie oby tak dalej.

dzień dobry kobietki,
jak Wam noc minęła? u mnie koszmar. w nocy przez sen położyłam się na brzuchu i śniło mi się że udusilam własne dziecko
a jak Wy spicie?

reklama
Neilaa to mi by pasowało iść juz na zwolnienie, bo zaraz zmieni mi się na gorsze, z pewnych względów przez ostatnie 6 miesięcy miałam wyższa podstawę i wracamy do normalnej.
Marta teraz to śpij jak Ci wygodniej jak brzuszek urośnie będzie gorzej.

Do góry