reklama
Rybki
Trzecia Rybka
Hej. Jedziemy. Moja torba z foto jest cięższa niż z ciuchami. Mam nadzieję ze nic nie zapomnialam. Spalam 4h. W ferie mam zamiar się wysypiac!!!! Wieczorkiem już będę patrzeć na góry
Dziewczyny czy ma któraś z was zgage. Dotej pory mialam ze 3 razy w życiu a ostatni tydzien - co wieczór!! Masakra! Współczuję wszystkimi którzy mają to na codzień...
Dziewczyny czy ma któraś z was zgage. Dotej pory mialam ze 3 razy w życiu a ostatni tydzien - co wieczór!! Masakra! Współczuję wszystkimi którzy mają to na codzień...
neilaaa
Fanka BB :)
Mom to be super gratuluję
Niuniusia daj znać jak po wizycie.
Ruda też właśnie słyszałam że Planeta jest super ale mąż wyciąga mnie na Pitbulla i chyba też muszę zrobić sobie babska wieczór
Rybki udanego wypoczynku.
Paulina niestety 12 miesięcy się bierze. Ja też ubolewam że nie 3 miesiące bo ponad rok temu miałam zmieniona podstawę ale nie miałam jeszcze 3 pełnych miesięcy bez l4 i dopóki nie będę ich miała to będę miała niższy zasiłek, dlatego najwcześniej na L4 mogę iść w kwietniu
Niuniusia daj znać jak po wizycie.
Ruda też właśnie słyszałam że Planeta jest super ale mąż wyciąga mnie na Pitbulla i chyba też muszę zrobić sobie babska wieczór
Rybki udanego wypoczynku.
Paulina niestety 12 miesięcy się bierze. Ja też ubolewam że nie 3 miesiące bo ponad rok temu miałam zmieniona podstawę ale nie miałam jeszcze 3 pełnych miesięcy bez l4 i dopóki nie będę ich miała to będę miała niższy zasiłek, dlatego najwcześniej na L4 mogę iść w kwietniu
neilaaa
Dzień dobry, Rybki udanego wyjazdu.
U nas chorobowo, mąż całą noc grzał jak piecyk, córcia smarcze i kaszle, a mnie już boli gardło.
Zdrówka dla całej rodzinki !!! Teraz gdzie się nie obejrzę wszędzie choroba.
Ann_
Rybki wypoczywać w spokoju i nie myśl za dużo ;-) :-*
Paulina może zrób jakiś syrop z miodu cytryny i czegoś tam czosnku czy cebuli ;-) zdrówka
Ruda to o tak dopiero w święta jak będę w pl bo tu ściągać też nic nie wolno....
Neilaaa nir wiedziałam że tak jest z tym L4 i zasilkiem.
No ale na razie jest dobrze więc spokojnie oby tak dalej.
Paulina może zrób jakiś syrop z miodu cytryny i czegoś tam czosnku czy cebuli ;-) zdrówka
Ruda to o tak dopiero w święta jak będę w pl bo tu ściągać też nic nie wolno....
Neilaaa nir wiedziałam że tak jest z tym L4 i zasilkiem.
No ale na razie jest dobrze więc spokojnie oby tak dalej.
M
MartaDiabłaWarta
Gość
dzień dobry kobietki,
jak Wam noc minęła? u mnie koszmar. w nocy przez sen położyłam się na brzuchu i śniło mi się że udusilam własne dziecko
a jak Wy spicie?
jak Wam noc minęła? u mnie koszmar. w nocy przez sen położyłam się na brzuchu i śniło mi się że udusilam własne dziecko
a jak Wy spicie?
reklama
Neilaa to mi by pasowało iść juz na zwolnienie, bo zaraz zmieni mi się na gorsze, z pewnych względów przez ostatnie 6 miesięcy miałam wyższa podstawę i wracamy do normalnej.
Marta teraz to śpij jak Ci wygodniej jak brzuszek urośnie będzie gorzej.
Marta teraz to śpij jak Ci wygodniej jak brzuszek urośnie będzie gorzej.