reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Sojnabig, gratulacje ! :)
Co do kreski to nie martw sie nic. Moja druga kreska na pierwszym tescie byla tak blada, ze myslalam ze ją sobie wmawiam, przy drugim wyszlo pol grubosci kreski, ktore moj M. dojrzal dopiero na drugi dzien, bo ja widzialam wynik negatywny, trzeci dopiero pokazal jako tako bladziucha, ktorego bylo widac bez wytezania wzroku :)

reklama
Cherry, powodzenia na wizycie, zleci ani sie obejrzysz :)
Ja nie wiem jak wyleze dwa tyg do nastepnej wizyty w takiej niepewnosci :(

Dziewczyny mam nadzieję że to co mówicie sprawdzi się! To moja pierwsza ciaza 16 cykli starań więc obawiam się już wszystkiego...

Sojnabig witamy u nas ;) A testem się nie przejmuj szczególnie że nie z porannego moczu bo to rano stężenie jest najwieksze ;)
Cherry najgorsze to czekanie na wizyte ja tak samo cała w nerwach chodze i do tego te mdłości odbierają mi ochote na robienie czekokolwiek - dzis sprzatam na raty obiad juz zrobiłam na szybko żeby tylko tych zapachów nie wąchac ;p

Cherry ale sie usmialam :-) ja teraz tez juz zabieram meza
o moja przyjazn z rennie? wiesz co?? to tragedia była u lekarza pytałam czy można to przedawkować ...bo normalnie taka zgage miałam...ale smial się tylko i mowil żeby brac z rozsądkiem. a jak synka wyciągnęli to zamiast pytac się czy zyje to ja się pytałam czy a dużo wlosow bo mi mówili ze jak w ciąży ma się zgage to dużo wlosow dzidzia ma i powiem wam z to gowno prawda mój maksio był prawie lysy i to na dodtek kuzwa rudy na początku hahah:] ale tak podobny do meza ze pielęgniarki się smialy ze tatuś się nie wyprze synusia:] a tatuś oczywiście obrósł w piórka ze sobie klona spłodził

Hejka, witam się i ja. Dużo tu już mam fasolek ;) Wczoraj na wizycie gin potwierdził ciążę i założył kartę c. Teraz tylko do przodu...
Jestem już mamą prawie 1,5 rocznego Francika i czekamy na siostrzyczkę (przynajmniej o tym przekonany jest mąż a on w końcu o płci decyduje ;) ).

Gratuluje serduszek.

Rybki udanego wyjazdu.

Mom to be mój sposób sok z cytryny, grejfruta i pomarańczy poslodzony miodem. Pijesz i potem pod kocyk.

Marta ją cierpienia ostatnio na bezsenność.

Maszka powiedz, że masz zapalenie pęcherza i bierzesz leki.

Sonja witaj tutaj :-) gratulacje

Ją zrobiłam badanie moczu i czekam na wynik. Ostatnio szczycie mnie pęcherz a często na niego choruje. Mąż pojechał na targi myślistwa.

Dodzwonilam się do gina! Mam brać duphaston 3x1 a nie po jednej, we wtorek mam przyjść i da mi skierowanie na betę :)

reklama
Aha no i powiedział że jeśli nie mam plamien a kreski na testach są to teraz tylko sie nie stresować bo to szkodzi :)

Do góry