reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pazdziernik 2016

Masaż to super sprawa, ja uwielbiam takie zblizenia..ahhh ciekawe co przyszły tatus wykombinuje , oczywiście oprócz dzidzi bo taki prezent dostałam w zeszłym tygodniu haha :):)

reklama
Muszę przyznać że jestem na takim haju ze szczęścia że mogłabym góry przenosić.
Czy Wy też macie jeszcze hustawki nastroju? Jeszcze 20 min temu chciałam mu masaże robić, zastanawialam się jak mu uprzyjemnic wieczor a przed chwilą opier... bo mi przeszkadzał w szykowaniu kanapek. masakra jak to tak długo potrwa to nikt ze mną nie wytrzyma ;)

Marta no mężczyźni muszą mieć do nas dużo cierpliwości. Ja mam też czasami wachania nastrojów.

wow, jestem po wizycie, wszystko jest dobrze, słyszeliśmy nawet bicie serduszka! !!!! 117 razy na min.
kolejna wizyta za miesiąc. jak ja mam wytrzymać tyle czasu? ? mogłabym chodzić na usg codziennie i witac się z moim malenstwem.
mąż zaprosił mnie do restauracji na romantyczny obiad walentynkowy a ja nie wiem co mu sprezentowac. chyba skończy się na masażu
Super wieści!!! Gratki ;)

Cherry mój też tak chętnie pomagał ale niestety mu przeszło :( teraz działa w drugą stronę i czasami jak wchodzę do pokoju Maksia to nawet nie mam hak się poruszyć, taki bałagan

Marta super wiadomości ;) Mam nadzieje że u mnie będzie tak samo chyba prześpię cały weekend żeby jak najszybciej do poniedziałku minęło :(
Wahania nastroju to u mnie norma, ale to i bez ciąży miałam z tym problem ;/

Ale kumulacja! Gratuluję :) Wszystkiego po kolei :D

Dziękuję :-) Ta ciąża jako prezent ślubny przeszła nasze najśmielsze oczekiwania :-D

Marta, gratulacje, ale super! No to mamy już dwa bijące serducha wśród mamuś październikowych :-)

Cherry, masz bardzo fajnego Pomocnika :biggrin2:

Ula, trzymaj się dzielnie!

reklama
Osobiście nie wierzę q 100% w takie Rzeczy ale koleżanka mi sprawdzlaa w jakimś chińskim kalendarzu że powinnam mieć dziewczynkę sprawdziłam te z jak to wyglądało z maksiem i faktycznie wychodził chłopak a więc zobaczymy

Do góry