reklama
M
MartaDiabłaWarta
Gość
Muszę przyznać że jestem na takim haju ze szczęścia że mogłabym góry przenosić.
Czy Wy też macie jeszcze hustawki nastroju? Jeszcze 20 min temu chciałam mu masaże robić, zastanawialam się jak mu uprzyjemnic wieczor a przed chwilą opier... bo mi przeszkadzał w szykowaniu kanapek. masakra jak to tak długo potrwa to nikt ze mną nie wytrzyma
Czy Wy też macie jeszcze hustawki nastroju? Jeszcze 20 min temu chciałam mu masaże robić, zastanawialam się jak mu uprzyjemnic wieczor a przed chwilą opier... bo mi przeszkadzał w szykowaniu kanapek. masakra jak to tak długo potrwa to nikt ze mną nie wytrzyma
marzycielka81
Fanka BB :)
MartadiablaWarta super.
neilaaa
Super wieści!!! Gratkiwow, jestem po wizycie, wszystko jest dobrze, słyszeliśmy nawet bicie serduszka! !!!! 117 razy na min.
kolejna wizyta za miesiąc. jak ja mam wytrzymać tyle czasu? ? mogłabym chodzić na usg codziennie i witac się z moim malenstwem.
mąż zaprosił mnie do restauracji na romantyczny obiad walentynkowy a ja nie wiem co mu sprezentowac. chyba skończy się na masażu
Cherry mój też tak chętnie pomagał ale niestety mu przeszło teraz działa w drugą stronę i czasami jak wchodzę do pokoju Maksia to nawet nie mam hak się poruszyć, taki bałagan
luckychoice
Ale kumulacja! Gratuluję Wszystkiego po kolei
Dziękuję :-) Ta ciąża jako prezent ślubny przeszła nasze najśmielsze oczekiwania
Marta, gratulacje, ale super! No to mamy już dwa bijące serducha wśród mamuś październikowych :-)
Cherry, masz bardzo fajnego Pomocnika
Ula, trzymaj się dzielnie!
reklama