reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pazdziernik 2016

U mnie cera na twarzy się poprawiła, ale z kolei na plecach masa różnych małych wyprysków. Jeśli chodzi o wagę to na razie stoi w miarę w miejscu, a brzuszek zaczyna być ledwo widoczny.

reklama
hej dziewczyny, wczoraj pojechałam wkoncu odkupic od innej mamusi rogala motherhood, jest juz wyprany i sie suszy, dzis pierwsza noc bedzie- juz sie doczekac nie moge.

ja cere na poczatku miałam super, a teraz co jakis czas cos wypryszczy, tez bym chciała córke ale z synka sie tez bede cieszyła bo jednego juz mam słodziaka ;-)

narazie waga stoi, choc apetyt juz mam spory ale o dziwo owoce w ogóle nie wchodza, bardziej nie miesne rzeczy- nalesniki, placki ziemniaczane, kluski- wiec akurat shit takie kaloryczne zarcie

z Leo przytyłam łacznie 12 kg jakos,

Magda a co to za rogal???

ja to na razie apetytu brak- jedynie na co mam ochote to rosól :/
ja w pierwszej ciazy z Julka to az 20 kg, mam nadzieje ze teraz bedzie duzo duzo mniej :)

Strasznie mi się podobają te stwierdzenia ładna cera to chłopak. Itp. Ale macie ostatnio produkcję, a u nas jakaś faza buntu i młoda potrafi 30-40 min płakać bez powodu wiec wieczory ciężkie a do tego nauka wiec pewnie zniknę na jakiś czas

Dziewczyny - ja tak całkiem z innej beczki się wtrącę, bo jest wątek o książkach i jest o tym, co ciekawego w sieci, a ja chciałam Wam polecić czasopismo, które i mi polecono - miesięcznik M jak Mama. Świetne porady zarówno na czas ciąży jak i po ciąży - dużo artykułów, porad, reklam, źródło wiedzy dla wszystkich mam, szczególnie dla tych po raz pierwszy, a cena śmiesznie niska, bo 4 zł.

Ja jakoś pism w ogóle żadnych nie czytam :-) w ogóle to boję się za dużo czytać porad itp bo później oszaleję :-)
A ja kurczę dziś mam dwie wizyty ( jedną w Gminie a druga tą pożegnalne zebranie z rodzicami w szkole) a tu wstaje i zimna woda... a ja głowa do umycia :-\ średnio to wyszło i wyglądam dziwnie... Ech Chi za pech :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry